Değerli arkaşım.İster gülün ister ağlayın. ben tecrübemi aktarıyorum . dedektöründe an taramanin da en iyilerini kullanan adamlari gördüm adam israil mali scorpion denilen bir alan taramayi kullandi degerli gösterdigi yerden kul çiktı 30 binliralik en büyük bobinli dedektör bosluk gösterdi bisey cikmadi ben ama çubukta gösterdigi dogru cikti adam cubugu kullanmayi cok iyi biliyodur onu bilemem dedektörler elektronik alan taramalarin hemen hemen hepsi toprak mineralli oldugunda dogru sonuc veremiyo onun icin güvenme dedim hepsink görduk tecrübe ettik senin varsa tecrüben sen öner ben dedektöre güvenmedigim icin önermedim
Usta youtube izleyin izleyin sonrada inanın dolanbaçlı kurgulu yalanlara, şimdide gelip kendiniz kullanmış test etmiş gibi nasihat verin eline belki çubuk dahi almayıp tutmasını bile bilmeyip kendiniz arazilerde test edip gezmiş gibi anlatın reklam yapın, benim karnım tok, teknolojinin yeri ayrı çubuğun yeri ayrı tercihiniz ne derseniz hiç düşünmeden teknoloji derim, yotube de onlarca çubuk satıcısı var şöyle bulur böyle bulur hepsi kurgu hikaye, bir çok kişi hemen inanır hemen zıplar,adam doğruyu söylüyor der,tabiki inanacak eline hiç çubuk almamış, hiçbir bilgide yok masum köylü olayı, çubuk kullanıp çubuklar ile arazaide gezen hiç kimse bu yotuber lere inanmaz onların reklamını yapmaz kimseyede önermez, çünkü bu işin içindedir çubuğun zorluğunu bilir fakat oda çözmemiştir daha çözememiştir işin aslı çubuğun çözülüp bu çubuk bulur demek imkansızdır, onun için hergün çubuk ve çubukçular çeşitli deneyler geliştirmektedir malesef tekrardan başladığı yere dönerler yine silbaştan, soruna gelince ben zaten dedektör tavsiyesi isyeyenlere elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum, kimsenin reklamını yapmıyorum sadece güvenilir cihazları öneririm, onların birçoğuda belli, bu işi bilenlerin hemen hemen hepsi bu yönde fikir beyan ederler, benim için önemli olan definecinin ne arayacağı, neyi bulabileceği, neyi arayıp bulması gerektiğini bilmesini öğrendikten sonra dedektörde karar vermeli, dedektör ile boşluk bulmaya çalışıp yerin bir metresinin altında metal aramak hayalden öteye gitmez.Değerli arkaşım.İster gülün ister ağlayın. ben tecrübemi aktarıyorum dedektöründe an taramanin da en iyilerini kullanan adamlari gördüm adam israil mali scorpion denilen bir alan taramayi kullandi degerli gösterdigi yerden kul çiktı 30 binliralik en büyük bobinli dedektör bosluk gösterdi bisey cikmadi ben ama çubukta gösterdigi dogru cikti adam cubugu kullanmayi cok iyi biliyodur onu bilemem dedektörler elektronik alan taramalarin hemen hemen hepsi toprak mineralli oldugunda dogru sonuc veremiyo onun icin güvenme dedim hepsink görduk tecrübe ettik senin varsa tecrüben sen öner ben dedektöre güvenmedigim icin önermedim
Moderatör tarafında düzenlendi: