Dedektorburada Banner Mobile

M harfi neyi ifade eder.?

Dedektorburada Banner Mobile

Recepp

Yeni Üye
V
"M" harfi şekil olarak birbirine bakan iki adet "1" sayısından oluşmuş gibi görünmektedir. İki adet "1" yani "11" yaratılıştaki düalitenin sembolüdür.

M harfi baykuşu temsil eder orada bir mahsen yada kuytu bir yer olmali isareti guzel mübarek
Valla gören güzel diyorda daha verim alamadık.net bı yorum yok ya.

jeolog

Uzman
Benim arastirdigim bir yerde M olan kayada bir de U vardi (icinde noktasi olan), senin M olcusu benim arastirdigimin 10 kati buyuk. M nin 4-5 metre yaninda uzun kenari 10,5m kisa kenari 4.5m olan avlu tipi bir yer vardi ve onun 25m kuzey batisinda 2mx2m baska vir avlu vardi. M nin 40m kuzey dogusunda ise ic ice iki halka ortasi yarim sunak yere paralel bir kaya vardi. Arazi egimi seninkine benziyor, benimkisinde dere yok fakat iki adet yagmur kuyusu vardi (600 metre arayla). Magara girisini bu iki kuyunun tam ortasinda buldum M harfinin bir kolu 1 kuyu diger kilu diger kuyu V nin alt ucu magaranin girisini verdi. Magaraya tek oldugum icin inemedim derindi. Sende dere var. Sahadaki diger isaretleri bulman gerek. Hatta bulabilirsen (tabi var ise) I harfi gibi bir cizgi ve uzerinde murc uzleri (kac adet ise murclar o kadar ayni yapiyi bulman gerek)
Avlular ne icin var dersen, iclerinde kup parcalari buldum. Bir kenari sazliklar cikan bir avlu ve baska bir yerde sazlik yok arazide. Kazmak gerekiyordu ugrasmadim. Bir faydasi olur diye umuyorum.

Recepp

Yeni Üye
Valla yoğunlaşacam bu yıl bu işarette bakalım sonuc ne olacak.

Turko

Uzman
Sana ve tehtidlerine istinaden cevap yazmıyorum.
Ustaların yorumlarını hiçe sayması yeterli böyle bir cevap için.
Hesabımı silmenizi istiyorum kendini bir halt zannedenlerin yetkisi olan yerde işim olmaz
@mayhem bana kibarlık hiç yakışmıyor ince önce naif kibar kibar uyardım yine posta koydular. Ben Tarkan gibiyim ağa , adam mega star çuval giyip şarkı söylese yok satıyor , benimde bir tarzım var çizgimin dışında yazılar yazınca reyting düşüyor bundan sonra süresiz kapatıp gecicem eskisi gibi :)