Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 17 Şub 2019 #13 cok sagol ustam nasipte varsa tanisiriz hepsini gerceklestiririz.sen kepeze geldiinde yaz burdan bulusuruz iyi geceler
cok sagol ustam nasipte varsa tanisiriz hepsini gerceklestiririz.sen kepeze geldiinde yaz burdan bulusuruz iyi geceler
GERMO Engellendi Katılım 25 Eki 2018 Mesajlar 1,243 Tepkime puanı 9 Puanları 0 17 Şub 2019 #14 Mal bulanındır ustam, inşallah sef_er kardeşimi çağırırsın, onsuz AVM de çay kahve keyfi olurmu, sef_er gardaş duy duy yine seni düşünen benim, Mal bulanındır' Alıntı: cok sagol ustam nasipte varsa tanisiriz hepsini gerceklestiririz.sen kepeze geldiinde yaz burdan bulusuruz iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
Mal bulanındır ustam, inşallah sef_er kardeşimi çağırırsın, onsuz AVM de çay kahve keyfi olurmu, sef_er gardaş duy duy yine seni düşünen benim, Mal bulanındır' Alıntı: cok sagol ustam nasipte varsa tanisiriz hepsini gerceklestiririz.sen kepeze geldiinde yaz burdan bulusuruz iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 17 Şub 2019 #15 GERMO' Alıntı: Mal bulanındır ustam, inşallah sef_er kardeşimi çağırırsın, onsuz AVM de çay kahve keyfi olurmu, sef_er gardaş duy duy yine seni düşünen benim, Genişletmek için tıkla ... abi herzamanda avm de cay datli olmii ceylanlar yoksaa...bende tek takiliyim bazen kendimi mahkeme ediyim dagda bayirda
GERMO' Alıntı: Mal bulanındır ustam, inşallah sef_er kardeşimi çağırırsın, onsuz AVM de çay kahve keyfi olurmu, sef_er gardaş duy duy yine seni düşünen benim, Genişletmek için tıkla ... abi herzamanda avm de cay datli olmii ceylanlar yoksaa...bende tek takiliyim bazen kendimi mahkeme ediyim dagda bayirda
Kamhi Leonard PiSaGoR Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 3,860 Tepkime puanı 3,698 Puanları 23 Konum ♨️TATVAN♨️ 17 Şub 2019 #16 Doğu tarafında hic mi yok mağara ? Kayseri mardin bingöl bitlis van erzurum Siirt ardahan kars ağrı iğdır erzincan muş iğdır ?
Doğu tarafında hic mi yok mağara ? Kayseri mardin bingöl bitlis van erzurum Siirt ardahan kars ağrı iğdır erzincan muş iğdır ?