F571571 Bilgili Üye Katılım 9 May 2021 Mesajlar 484 Tepkime puanı 164 Puanları 7 13 May 2021 #25 Tek fotoğrafı var bende etrafını pek çekemedim
F571571 Bilgili Üye Katılım 9 May 2021 Mesajlar 484 Tepkime puanı 164 Puanları 7 13 May 2021 #26 Karabulut' Alıntı: Domuzmu aslanmı bilemedik doğrusu daha çok domuza benziyor Yeni konu açın fotoları çoğaltın Sol tarafa nereye bakıyor bu hayvan Genişletmek için tıkla ...
Karabulut' Alıntı: Domuzmu aslanmı bilemedik doğrusu daha çok domuza benziyor Yeni konu açın fotoları çoğaltın Sol tarafa nereye bakıyor bu hayvan Genişletmek için tıkla ...
F571571 Bilgili Üye Katılım 9 May 2021 Mesajlar 484 Tepkime puanı 164 Puanları 7 13 May 2021 #27 Usta yeni konu nsl açılır yeniyim ben
APOLLONUS Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 24 Eyl 2013 Mesajlar 2,125 Tepkime puanı 3,025 Puanları 23 14 May 2021 #28 APOLLONUS' Alıntı: Kardeş senin üzüm salkımı dediğin doğal oluşumdur. Kimse mağaranın tavanına üzüm salkımı falan oymaz. Yanılıyorsam ispat mükellefi sensin. Genişletmek için tıkla ... Kendi mesajima güleceğim hiç aklıma gelmezdi. Düşünsene iki bin yıl önce kayadan oyma mağara tipi evinde hanım kollarının arasında uzanıyorsun ve diyorsunki şu tavana bir üzüm salkımı oyayım hanım baktıkca beni hatırlasın. Ben güldüm sizi bilemem.
APOLLONUS' Alıntı: Kardeş senin üzüm salkımı dediğin doğal oluşumdur. Kimse mağaranın tavanına üzüm salkımı falan oymaz. Yanılıyorsam ispat mükellefi sensin. Genişletmek için tıkla ... Kendi mesajima güleceğim hiç aklıma gelmezdi. Düşünsene iki bin yıl önce kayadan oyma mağara tipi evinde hanım kollarının arasında uzanıyorsun ve diyorsunki şu tavana bir üzüm salkımı oyayım hanım baktıkca beni hatırlasın. Ben güldüm sizi bilemem.