Karaskal1453
Member
Devamı
Evet var ya burası zaten bir tepe önyakası denizi görüyor mağaraya sırtını verince önce aşağıya iniyorsun sonra yukarıya çıkıyor taşlardan yürüyüş yolu var cam ağaçları ve çalılar yutmuş yakınlarında dere var taş yapısı Kaya heryerde kalıntılar var bugün burdan 200 metre ilerisinde doğuya bakan tarafta kayalık birgirişdaha var gibi güneyi denizi görüyor batısında dere var ya sanırım cihaz olmadan olmucak gibiUstam mağara kullanım amaçlı galiba. Mağara girişine sırtını verdiğin zaman karşıda yüksek bir tepe veya kayalık var mı ?
Tam karşısında yükselti kayalık varsa onun üzerinde mezarlar olabilir.Evet var ya burası zaten bir tepe önyakası denizi görüyor mağaraya sırtını verince önce aşağıya iniyorsun sonra yukarıya çıkıyor taşlardan yürüyüş yolu var cam ağaçları ve çalılar yutmuş yakınlarında dere var taş yapısı Kaya heryerde kalıntılar var bugün burdan 200 metre ilerisinde doğuya bakan tarafta kayalık birgirişdaha var gibi güneyi denizi görüyor batısında dere var ya sanırım cihaz olmadan olmucak gibi
Tam karşısında var sırtını verince sağa doğru komple yine kayalık mağaranın altıda var ama burdan girdiğin zaman delikten biraz ilerleyince sağımızda örülü bir yer vardı içi toprak dolu ama bir karış tavan gözüküyorduTam karşısında yükselti kayalık varsa onun üzerinde mezarlar olabilir.
reis Tam karşısında tepe var tepede çok kayalık yok ama dediğin tepenin aşğı yamaçları kayalık tepesinde genelde çam ağaçları var valla yarın detaylı bi bakayım karşısına çok fazla odaklanmadımSürekli farklı şeyler yazıyorsun bana. Karşısında kayalık var mı ? Mağara içi dışı değil karşısı ?
Bu tarz mağaralar genelde kullanım amaçlı oluyor. Mezar tarzı yerlerde mağara karşında kayalık yada kaya yüzeylerinde olur. Ben 2 yerde denk geldim. Kayalığın üstünde basit mezarlar 2-3 parça takı kap kaçak.reis Tam karşısında tepe var tepede çok kayalık yok ama dediğin tepenin aşğı yamaçları kayalık tepesinde genelde çam ağaçları var valla yarın detaylı bi bakayım karşısına çok fazla odaklanmadım