Storm teşekkürler gerçekten çok ilgimi çekti yanlız figürleri gördüğünde eminim ki daha çok yardımını alabilirim tabi uygun görürseniz birde burayı bir yabancı desene soruyor beni özellikle buraya götür diyor mallarimizin birazını alalım damada yarısını vereyim diyor kabul görmeyince harita teklif ediyor dedem korkmasa iş bitecek aslında bazı kimselere gösterdim bunlar Rum figürleri ancak onlar bu şekilde kendilerinin görebileceği figürler yaparlar dedi
Direkt cozum:
Degerli ve bosluk tespitidir.
Figurlerin bir kismini gordum.
Korkutma maksatli degilse,
Ön islemde verirler coşkuyu.
Hemen terkedersiniz orayi, birsey olmaz insallah. Ve on calisma gunduz yapilmalidir. Gunduz sorun olmazsa gecede olmaz kardasim.
Define nin elğenmesi olmaz. Yorumunda oranın çimento yola sıvanmış yeni kesim pervaz ve sağ alttaki deşelenme kayayı sordum belliki depo olarak kullanılmış dedim
Bak usta bilgim var diyorsun daha figürleri goremedin sana yinede saygım var son gördüklerimdi yazdıkların sen hele bı figürleri gör tabi mecburmussun havası estiriyorsam özür dilerim fakat ben o çizimleri yapabilsem sende gerçekten varmış dersin ben bu işleri bilmem fakat orası duvara yaptıkları beni hayrete düşürdü bunları çeşitli renklendirmek erkek yapmışlar görmen çok zor bu duvar enine 12m boyuna 7m ayrıca zahmetlerin için teskler
Mal bulanindir ustam ağzına sağlık üstten boşluk tespiti benimde aklıma geldi ve bende duvarın yanından giriş aradim suphelendigim yer var fakat çok acemiyim geniş bı foto arşivim var üstünden şelale akan iki odalı bir mağara burasi