Sa kardesim. Ilk olarak sunu belirteyim burda bu tip seyler genellikle yasaktir. Formun kurali geregi adam aramak alma satma gibi seyler. Soruna gelince ben izmirdenim. Sorunun nedir burdan yaz yardimci olmaya calisalim burdan. Suna emin ol onlarca yere çağırdılar gittim cogu yerde hic bir sıkıntı olmamasina ragmen psikolojik olarak ses duyanlar hatta halusilasyon gorenlere bile denk geldim. Nasil bir zorluk ile karsilastin anlat hepberaber hoca kardeslerde dahil yardimci olmaya calisalim vesselamManisa,izmir illerinde bu işlerle uğraşan ilimi büyük hoca varmı arkadaşlar.Yardım bekliyorum.Tokatçılarla işim yok.
Evet cok guzel yazmissin . Bak guzel kardesim cinni mahlukatlar yer altini gorur mu evet gorur. Peki hocalar bilebilir mi hayir. Şayet cinni ilimlere sahip olanlar toprak altini goruyor olsa idi suan dunyayi onlar yonetiyor olmasi lazimdi . Tum para zenginlik onlarda olmasi lazimdi. Ben hoca oldugum halde bunlari anlatiyorum cunku insanlarin kandirilmasini istemiyorum. Tilsimli olan yerler her zaman denk gelmez meraklanmabir yerle ilgili net bilgi alacağım nevar nezamandan kalma koruması çok büyük ne isterler bu korumayı çözebilirmiyiz vs.
Hazır hocam sizi bulmuşken benzer bir konu hakkında soru sorayım dedim. Ananemin bahçesinde şüphelendigimiz bir yeri dayım kazarken rahatsız etmişler gürültü çıkarmışlar ve deprem gibi sallamislar. Benim düşüncem orada gömü olduğu ve sahipli ise nasıl bir yol izlemeliyizEvet cok guzel yazmissin . Bak guzel kardesim cinni mahlukatlar yer altini gorur mu evet gorur. Peki hocalar bilebilir mi hayir. Şayet cinni ilimlere sahip olanlar toprak altini goruyor olsa idi suan dunyayi onlar yonetiyor olmasi lazimdi . Tum para zenginlik onlarda olmasi lazimdi. Ben hoca oldugum halde bunlari anlatiyorum cunku insanlarin kandirilmasini istemiyorum. Tilsimli olan yerler her zaman denk gelmez meraklanma