İnsanları yalnış yöneltiyorsun, ben bu firmanın diyil başka bir firmanın gradyometresini aldım. Çok memnunum. Evet deyerli metalleri görmez ama 7 metrede tunel açtık, gayet net görüntü verdi, derinlikde biraz şaşırtdı ama uçuk bir fark yoktu. Kilise altında bir oda görüntüledik 3.5 metreden sonra açtık odayı. Zaman soygunu yemişti malesef.Manyetometre ile altın gümüş bakır gibi değerli metalleri bulamazsınız.. Siz demir ve mıknatıslanan metallermi arıyorsunuz..
Yeraltı oda, mahsen , tünel boşluk arıyorsanız onu hiç bulamazsınız..
peki bu görüntüler ne diyeceksiniz ? Haklı olarak.. Geçim dünyası her yol mübah.. bilgisayar ekran teknolojisi.
Bu sektör böyledir alışık olmak lazım.. 40 kere düşün 1 kere alın özlü söz bu sektörde 1000 kere düşün bir kere alındır..
Maleseffff.. Iyi çalışmalar..
Kullandığınız cihazın marka ve modelini yazarmisinİnsanları yalnış yöneltiyorsun, ben bu firmanın diyil başka bir firmanın gradyometresini aldım. Çok memnunum. Evet deyerli metalleri görmez ama 7 metrede tunel açtık, gayet net görüntü verdi, derinlikde biraz şaşırtdı ama uçuk bir fark yoktu. Kilise altında bir oda görüntüledik 3.5 metreden sonra açtık odayı. Zaman soygunu yemişti malesef.
Manyetometre ve gradyometre hakkinda definecilerden değilde jeofizikci akademik bilimsel araştırmalardan okuyunuz.. Gradyometre en fazla 2 metreden görüntü alır.. o da dünyanın en gelişmiş gradyometresinin derinlik ölçüsüdür.. siz burda hikayelerden efsanelerden beslenin.. yem olmaya devam.. Yanlis değerlendirme yönlendirme yapmam birşey biliyoruzda konuşuyoruz.. ağzi olan konuşanlardan değiliz ömrümüzden zaman verdik..okuduk okuttuk fen fakültesinde dirsek çürüttük.. yetmedi arazide çok test yaptık çok cihazla bile bile.. saygilarimiz olsun..İnsanları yalnış yöneltiyorsun, ben bu firmanın diyil başka bir firmanın gradyometresini aldım. Çok memnunum. Evet deyerli metalleri görmez ama 7 metrede tunel açtık, gayet net görüntü verdi, derinlikde biraz şaşırtdı ama uçuk bir fark yoktu. Kilise altında bir oda görüntüledik 3.5 metreden sonra açtık odayı. Zaman soygunu yemişti malesef.
Qardaş kimseye sormama gerek yok gayet memnunum gradyometremden. 7 metrede tuneli açdık diyorum, net görüntü verdi. Efsane hikaye diyil 2023 yılındayız, senin kullandıöın yillar başka bugün başkadır kardeşim.Manyetometre ve gradyometre hakkinda definecilerden değilde jeofizikci akademik bilimsel araştırmalardan okuyunuz.. Gradyometre en fazla 2 metreden görüntü alır.. o da dünyanın en gelişmiş gradyometresinin derinlik ölçüsüdür.. siz burda hikayelerden efsanelerden beslenin.. yem olmaya devam.. Yanlis değerlendirme yönlendirme yapmam birşey biliyoruzda konuşuyoruz.. ağzi olan konuşanlardan değiliz ömrümüzden zaman verdik..okuduk okuttuk fen fakültesinde dirsek çürüttük.. yetmedi arazide çok test yaptık çok cihazla bile bile.. saygilarimiz olsun..
Ben Azerbayvanda yaşıyorum yani reklamla falan işim olmaz çok cihaz aldık çok cihaz kullandım. Ama şimdiki cihazımdan çok memnunum. Burada Kaan arkadaşımız vardı gradyometre için ona sormuçdum yillar önce, oda bana al demişdi almışdım. İık aıdiğim gradyometre conrad cr3 olmuşdu, ama hiç memnun etmemişdi beni. Şimdi pover pulse kullanıyorum gayet memnunum. Bir cihaz daha sifariş etdik Türkiyeden şimdi kargodadır, gelince onuda test edicez kullanıcaz nasil bir cihaz olduğunu buraya yazacam. Burada bu cihaz konusu açmışdım almamışdan önce, baya tartışıldı burada. Ben kafaya koymuşumdur aldım bir tane,şuan kargoda geliyor tam 175bin tl ödedim. Elime ulaşdığında verimli olub olmadığını dürüstce buraya yazacam. Çok arkadaşımızın merak etdiyi bir cihaz. Saygılarımla.Kullandığınız cihazın marka ve modelini yazarmisin