Reis civarda kasa var YouTube da aynı senin işaret ten 3 altın bilezik çıkaran gordum
Reis civarda kasa var YouTube da aynı senin işaret ten 3 altın bilezik çıkaran gordum
Link at bakalım işaret benziyor muReis civarda kasa var YouTube da aynı senin işaret ten 3 altın bilezik çıkaran gordum
Forum kuralları gereği link atılması uygun görülmüyor.Link at bakalım işaret benziyor mu
Olabilir atarsan sevinirim en azından fikir sahibi oluruzForum kuralları gereği link atılması uygun görülmüyor.
Foto çekip atabilir.
Youtube videolarina kendi menfaatiniz icin inanmayın.Reis civarda kasa var YouTube da aynı senin işaret ten 3 altın bilezik çıkaran gordum
Reis adam açıklamaya kurgu yazmamış buldunu müzeye götürüyor böyle çıkartıp video atsa polis yakalar ama atıyor demekki müzeye götürüyor zaten götürüyor bence bazıları kurgu degilYoutube videolarina kendi menfaatiniz icin inanmayın.
Define, gömü, hediye, müjde adına ne dersen de bu anlamda her hangi birsey bulma yeteneğin varsa. Youtube a video cekip 10$ 20$ para kazanma peşine düşmezsin zaten. O videoların tamamı şaibelidir.Reis adam açıklamaya kurgu yazmamış buldunu müzeye götürüyor böyle çıkartıp video atsa polis yakalar ama atıyor demekki müzeye götürüyor zaten götürüyor bence bazıları kurgu degil
Şimdi reis bu işte tektekci çok.millet nereden koparsam nasil bana artısı olur pesinde çoğu umut taciri.yoldan geçen 10 adamdan 6si ben anlıyorum bilirim der bu işleri. Millet umut işte bi heves hangisi mantıklı gelirse kendini ona inandiriyor sonra cogu zaman hayal kırıklığı. YouTube videolarida aynı şekilde adam popüler olmak icin dikkat çekmek veya çubuk satmak bişi yapmak için illa ki çıkarı var yani uğraşıyor bi kanaldan. Kimse her duyduğuna gördüğüne inanmasın bilen de konuşuyor bilmeyende.Reis adam açıklamaya kurgu yazmamış buldunu müzeye götürüyor böyle çıkartıp video atsa polis yakalar ama atıyor demekki müzeye götürüyor zaten götürüyor bence bazıları kurgu degil
Usta o tarafta yaklaşık 30mt direk o yonde sunak var bi kayada ve murç izi var baktim önlerine çevresine de maalesefgurban okla çizdiğim taraf kuzey batı olmalı ordaki ağaçların ilerisinde araştırma yapmanızı tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 277681