O ney dedigin dedektörn cantasi abey.
Islem tapilan yerde ki katman degisikligi tarifinizden dogal olmayan bir seylerin oldugu anlasiliyor ustamMezarlar var çeşitli gördüğüm dediğiniz yer bu işlem yapılan yermi doğru yermı hocam
Eyvallah abicim allah razi olsun cok haklisiniz. Ama pratik yaparak ogrenelim istiyorm. Bilen daha denk gelmedi. Biliyorum diyende kahveden ogrendikleri onu ogrendim.ben daha bilgili çıktım diyebilirim. 3 aydir sabah aksam sitede her konuyu okuyorum. Faydasinida görüyorum.degerli yorumunuz ixin teşekkürlerBilgi ve tecrube yetersiz.
Cubuk ustasi degilsiniz.
Ufak bir dedektor buralarda ise yaramaz.
Ben sizin yerinizde olsam bu sene araziye hic cikmam.
Bu site basta olmak uzere tum sitelerde once fotografli Define isaretleri bolumunu bastan sona okurdum.
Sonra diger katagorileri.
Bu surec ortalama 3 sene surer.
Bunu yaparsaniz bu tur konulari acmadiginizi goreceksiniz.
Bilmeden olmaz kardasim.
Ya bileceksin,
Yada bilenle gezeceksin.
Metal ve bosluk tespiti yapacak donanimizin olmazsa sadece temiz hava alip gelirsiniz maalesef.
Lutfen bilmeden bir isi yapmaya kalkmayalim. Bu sozum inan ki dostun soyleyecegi sozdur.
Bu isler ihtimaller uzerine yapilamaz. Zaman alici ve masraflidir. Kanuni boyut basta olmak uzere herseyini ama herseyi bilmek zorundasiniz. Laf dinlemeyen bir arkadasim, hic alakasi olmamasina ragmen agir cezada yargilaniyor. Neden?
Once Refik, sonra tarik....
Usulune uymadigi icin. Deger mi? Değmez. Seytanla yola cikmiş.
Eyvallah ustamIslem tapilan yerde ki katman degisikligi tarifinizden dogal olmayan bir seylerin oldugu anlasiliyor ustam
Birak gayrimuslum hikayelernin pesine dusmeSuan yalovadayim abey rum ermeni yaşamış. Ama hep ücra köşelerindeyiz anlamadim gitti
Once bolca belgesel izle vahsi dogada nasil kamufle olunur nasi pusu atilir avini kaptirmamak icin nerelere gedersin cikarsinEski paylaşımlar bursa. Oralardada cok guzel yerlesimler gelen gidenler olmus ama yanlis yerlerinde geziyiz ediyiz heralde abim