4 saattir birri bisi yazar diye bekliyorum ama malesef. Ne dogal diyen vaar ne yorum yapan. Her paylaşımı yeni uyelik acarak mi yapalim anlamadim. Mekan basindayiz yazan yok. Millet resim atmadan 4_5 sayfa yorum aliyor. Tas kaya falciligimi yapak yaptirak abiler. Ne deseniz yapmaya hazir bekliyoruz ama el atan yok. Bisi soruyoruz cevaplayan yok.
Gecmisteki paylastigim yerleri tamamlamadik diye mi yazilmiyor onuda anlamadim. Eger onunla alakaliysa malesef gecmisteki paylastigim yerlere yasaktan kaynaklo herzaman gidemiyorum. Burda yasak yok. En azindan burda 4 gunu degerlendiriyim diye argeye ciktik. Burada açılmış yeri çoban bi abi açmış acilmis dedigim 3_5 tas cikarmis.cokuntuymus kayalarin oldugu yer ona istinaden cagirdilar bakmya gittik.
Calisma yapmazlar laf eden cok olur goruyorum yorumlarda
Calisma yapmaya kalkisana yardim yok. Tesvik ederiz ceza yeriz diyemi korkuluyor o kafayida anlamis degilim. Resmi kazi yapilacak laflariniza isaretlerinize gore. Bide boyle deniyelim belki yardim olur. Valla kusura bakmayın ama istemsizce sitem edesim var. Kurban oldugum degerli bilgileriniz gerek. Dogal mıdır yoksa neyle karşılaşırız bura nedir bilmek istedim.ama bu siteye nasil yaklasicagimi bilmez oldum. Degisik kokular alıyorum. Hayırlısı diyelim. Ama yani beklentim çok yüksek ti siteden yardim olarak. Birtane yazan olmadi. Herkesmi calisiyor. Herkesmi is basinda. Neyse.yardim bekleyen olarak bizde hata demekki. Tesekkurler bakip bakip cikanlarada.