Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Naapak ölu topraa var millette canlandiriyiik ortamiYarasada bulaştık yaramasada ?
Naapak ölu topraa var millette canlandiriyiik ortamiYarasada bulaştık yaramasada ?
Bu gunu tarif etmisin Kardasim.Klimanın gazı bitmiş gel yap diyorum elamana şuan düşünmüyorum diyor sanki evlenme teklif ettik . Yaz geldimi kilimacilarin havası beni benden alıyor beyin cerrahı bok yesin onların yanında.
Görende duyanda sanacak
Görende duyanda sanacak
Menderes'in ARGE leri
Menderes daha bugüne kadar boş arazide pikniğe çıkmışmi bence bi sor
Görende duyanda sanacak
Menderes'in ARGE leri
Menderes daha bugüne kadar boş arazide pikniğe çıkmışmi bence bi sor
Sadece yazar öncesinde de sonrasında daSelam usdam : Haklısın ,,, Herhalde yatak döşek dinlenmeye geçdi
Menderes usda .
O ayrı bir mevzu ...Yok lo bu piknikte bile arazi görmemiştir bunun aklı gözü paradan başka birşey görmez nice emeği nice emek vereni harcadı bunlar
Yok lo bu piknikte bile arazi görmemiştir bunun aklı gözü paradan başka birşey görmez nice emeği nice emek vereni harcadı bunlar
Ona deyil ama sana saygı duyarımSelam ,, Ben Menderes ustanın tam bir bilgi arşivi olduguna inanıyorum,, Aslında biraz hareketlense ortam çok hareketli olacak , Koyu sohbetler ,Hoş sohbetler olacak , Tabi bu benim düşüncemdir. Yinede Her Halükarda saygı duyarım.
Ona deyil ama sana saygı duyarım