Merdiven konusunda düşünceleriniz ?

Hookook

Aktif Üye
Ustalar öncelikle S.a bu alandaki bir merdiven var görünürde 3 basamağı var kullanım amaçlı bir yapı değil çünkü bir adımda çıkılabilir bir kayalık burası o merdivenin olduğu Kaya'nın içi komple boşluk ama en ufak bir metal sinyali yok sol tarafında ardıçın kenarındaki kayalikta deforme olmuş büyük bir sunak var çay bardağının alt kısmı kadar da bir oyma vardı işaretlere zarar veren birisi değilim lakin taşla boşluk sesi bakarken kırıldı alt kısmı sanki farklı taşlardan yapılmış gibi Kafa karıştıran tarafı ise tam orada malzeme sinyali alıyorum çubuklardan bir metrelik çubuk demir çaktım o açılan yarıktan komple Toprak iniyor ana kayanın içi kayada çatlak vs yoktu yani Kaya'nın içine toprak dolması imkansız tabiki doğal sekilde oluşmadıysa ...

Ekli dosyalar

Hookook

Aktif Üye
Malzeme sinyali aldığım yerin altındaki kısım farklı bir kaya yapısı icinde toprak var 3 metre civarı derinlik ölçtüm metal için Kaya'nın üstündeki sunak akış olarak sol tarafı veriyor ama orda çubuklar bir tepki vermiyor çubuklar Kaya'nın ön yüzünden boşluk ve kapama veriyor

Ekli dosyalar

Cann

Operatör
Büyük oyma nın akıntı yönünde neler var merdivenin altında baya moloz çıkmış molozların olduğu yere dedektörle kontrol ettiniz mi

ronnie

Yeni Üye
merdivenin onunde zemin alti mezar odasi var gibi, zaten buyuk kayalarla kapanmis orasi, inanisa gore olunun ruhu mezardan cikip merdivene tirmanir ve ordan goge yukselir,, degerli bisey varmidiri bilmem cok ihtisamli bir mezara benzemiyor oldukca basit iscilik,,

Hookook

Aktif Üye
Merdivenin önünde değil ama oymanin olduğu Kaya'nın önümden başlayıp Kaya'nın içine giren bir boşluk var

İnnovia

Aktif Üye
Merdiven bir yere inip çıkmak için yapılır, burda inip çıkılacak bir durum yok orda kaya kesim yapılmış. O kayaları nerde kullandıklarını bulmalısın.