Merdiven apaçık belli nasıl yok?merdiven yok.
kanal supheli.
bir niş supheli.
diger niş gorunmuyor.
yakin fotolari da bir ekleyniz...
Merdiven apaçık belli nasıl yok?merdiven yok.
kanal supheli.
bir niş supheli.
diger niş gorunmuyor.
yakin fotolari da bir ekleyniz...
benim merdiven tanimima uymuyor. tamam tekrar resimleyiniz. sunumu guzellestiriniz.. o kaya yuzeyinin tamamini gormek gerek. nisleri ve kanali yakin cekim de yapin netlessin hersey... Rastgele...Merdiven apaçık belli nasıl yok?
benim merdiven tanimima uymuyor. tamam tekrar resimleyiniz. sunumu guzellestiriniz.. o kaya yuzeyinin tamamini gormek gerek. nisleri ve kanali yakin cekim de yapin netlessin hersey... Rastgele...
Sizin merdiven tanımınız nasıl peki?benim merdiven tanimima uymuyor. tamam tekrar resimleyiniz. sunumu guzellestiriniz.. o kaya yuzeyinin tamamini gormek gerek. nisleri ve kanali yakin cekim de yapin netlessin hersey... Rastgele...
Anladım ustam. Kale duvarlarınin yanında ibadet etmişler demek ki ?@samizel benim fikrim böyle kardeşim görünün emare bana kalırsa bu yani burda ibadetten baska bir şey yapılmamış ve burada zaten büyük bir çalışma olmuş..
iyi günler
Ekli dosyayı görüntüle 277301Sizin merdiven tanımınız nasıl peki?
Merdiven olması için illa üzerinde yürünebilmesi gerekmiyor usta. O merdiven onlar için kutsal bir anlam ifade ettiği için her şekilde olabilir. Burda ki merdivenler de basamak var benim resimde ki merdivende de basamak var.
Bende çok merak ediyorum.Bakalım işin sonu nereye varacak???
Kardeşim burası 1. Derece sit alanı bunu biliyorum. Burayı kazanda daha öncesinde babamdı. Daha önce burada odalardan çok sayıda öküz heykelleri çıkardık. Yani buranin daha önceki halinide biliyorum. Yaşım 30 bu arada merak ettiysen.@samizel kardeşim farkında değilmisin orda daha önce çalışanların nasıl bir çalışma yaptığını o yığıntı oraya göktenmi indi adamlar resmen paramparça etmişler orayı toprak katmanını tanıamlısın . kaya tabakasını tanımasılın..
Kale var diyorsun odalar var diyorsun o zman burası sit alanı . sit alanının ne olduğunu biliyormusun ?
yani siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu tarz yerlerde kendi yaşınıza bakarap çalışma olmadı falan söyleyemeyiz . buradaki salışmma 150 sene öncede olmuştur dahada eski olmuştur.. burası en az 6 veya 7 kişinin elinden geçmiştir ...
sonuda hephüsran . belki bi kaç şey çıkmış olabilir