İlki aile ikincisi mezar yolu gösterir. Güneş vuran tarafından yürüyüp, lahit benzeri bır kaya bulman gerek. Bu kayada murç işaretleri varsa yerin orası.Tepsi kayadır o..4-4, 5 m.
Büyük kayanın etrafı çok önemli boş degil bura şimdi gelelim diger konuya haç semboli çok ustaca yapılmış degerim neyse kendim de oyum misali burayı degerlendir üstad.
Gerçekten harika bir bölge.. Muhteşem ötesi. Maşallah. Dişi çekilmemişse zamanında çok güzel olur. Dedektör ve çubuk lazım. Kayalarda kasa olabilir. Çubukla yakın bölgede mezarları bulabilirsiniz. Zirve yerde zirve mezarlar olur.
mezarlık alanındasın. burda bence öncelikle işaretlerin bulunduğu taşları ve çevresini iyi bir şekilde resimle. eğer dönem soygunu yememişse burdan güzel birşeyler çıkabilir. selametle.
Burda olay farklı iki ayrı işaret var. Zarf dediğimiz işaret tek olmaz bunlardan 3 tane olacak 76 adım etrafına bak diğer zarf işaretlerini bulman lazım toprak altında kalmış olabilir. 1 adım 65-68 cm ona göre hesapla etrafına bak zarfın diğer ikisi dediğim gibi toprak altında kalmış olabilir. aşa yukarı 2 heybe para var.