Merhaba saygı değer ustalarım

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Κακή μετάφραση, πολύ κακή.

Ευχαριστώ, διάβασα αυτό που είπες σε μετάφραση. Μπορεί να είναι όπως τα λες. Αλλά αν θέλεις να εκφράσεις κάτι άλλο, μπορείς να ξαναγράψεις

Ozanrenasc

Bilgili Üye
@Ozanrenasc bir gelişme kaydedebildiniz mi? Birde işaretin olduğu kaya ne kadar ağır? Birkaç kişinin taşıyabileceği bir kaya mı? Eğer öyle ise yeri değiştirilmiş olabilir. Okun iki yönüne ve iki tepenin arasına baktınız mı? İyi bir dedektör ile sonuç alacağınıza inanıyorum tabi hala orda ise.
Babacan taşınabilecek bir taş değil mallesef. 20 kişi de kaldıramaz hala üzerinde araştırma yapıyorum

R00T

Profesyonel
Co Admin
Pangeo hangi ülkeden yazıyor bize.

aykesdan

Member
Evet çeviri fazlasıyla kötü ama bir Yunan arkadaşım var ona söyledim bana çevirecek birazdan .
Çeviri;

Günaydın.
Elimdeki veri ve belgeler bana kayanın hemen altında define yahut harita benzeri bir evrak olduğunu işaret ediyor. Eğer harita benzeri bir bilgi evrakı ise dedektörler çaresiz kalacaktır. Kayanın etrafını kazın bir fanus yada sandık içinde bilgi evrakını bulabilirsiniz. Zaten Aykesdan bunları çok güzel yazmış.(benden bahsetmiş.) Umarım Google'ın yaptığı çeviri iyidir.

Ozanrenasc

Bilgili Üye
Çeviri;

Günaydın.
Elimdeki veri ve belgeler bana kayanın hemen altında define yahut harita benzeri bir evrak olduğunu işaret ediyor. Eğer harita benzeri bir bilgi evrakı ise dedektörler çaresiz kalacaktır. Kayanın etrafını kazın bir fanus yada sandık içinde bilgi evrakını bulabilirsiniz. Zaten Aykesdan bunları çok güzel yazmış.(benden bahsetmiş.) Umarım Google'ın yaptığı çeviri iyidir.
Çevirine eline koluna sağlık 🙏 ustam ben cihazla baktım hiç bir yerde boşluk ve değerli tespiti yapamadım. Dediği gibi olabilir bence

canakantenci

Yeni Üye
çevrenin geniş fotoğrafını çekin, özellikle düz çizginin olduğu doğrultuda yaklaşık yüz ya da elli metre ilerisinde belirgin bir kaya taş ağaç vs arayın, unutmayın sadece çizginin doğrultusunda arayacaksınız öne ya da arkaya doğru