Ekli dosyayı görüntüle 313262
S.A.değerli ustam size kıyamadım dersime ara verdim çok güzel bir işarettir dönem sahtesi olmasa evet dönem veya bilerek sonradan yapılmişe benziyor.
Neden dersen öyle görünüyor.
Değerli ustam ben gördüğümü söylerin tarif ederim.
Değerli kardeşim ben bu güne kadar hiç kimseye yanlış bilgi vermedim vermem anlamadım olursa anlamadım derim şimdi konumuza dönelim.
1-Bu işareti gerçek sayarsak bu bir yay ve ok olup ermenilere aitır gerçek olursa okun ön kısmı güneye,okun arkası kuzeye bakar olmalı .
2-1/ile -150 metre okun ön tarafında araştır okun ucu bir kayada olmalı onu bulursan son noktayı bulmuş olursunuz.
3-ok aslında atılmiştır okun ucu hedefe saplanmış ucunu bulursan hedefi bulmuşsun.
4-okun arkasında artı var buda birden fazla anlam verir,A-altında olabilir,B-bu işaret hırıstiyanlara aittır,C-bu işaret kilise malı veya kiliseyi bul kilise de yada çevresinde veya kilisenin mezarlığında.
5-bu işaret bir savaşçi yada avcı ya aitir.
6-bu işaretin 2 yerde hedyesi vardır.
7-yayı tamamını ölç çapı ölçün önce her 1 cm 120 cm ×çarp buda sana çevre mesafesi verir .
8-oku ölç her 1 cm 120×çarp çıkan mesafe ilerde okun ucu yada yenilen bir av hayvanı bulmalısın.
Ermeniler bazen osmanlı mesafe birimi kullanmiş bilgin olsun .
9-Bu ölçüde 120 bulamazsanız bu sefer 1×75= kalan.
10-Hiç bir şey bulamayan ölçüleri 2× çarp bunu dene..
11-2 oda der,2 asırlık ağa,2 kaya,2 ÷böl,2 ×çarp, okun uzun tarafı ve kısa tarafı kısayım ucundan çıkar kalan sayı senin hedefinden.
12-Bu güzergahlardan boşluk bak.
Bunları dene bir şey bulamasanız uğraşma ya dönem soygunu yada işaret sahte.
Sevgiler.