Benim görüşüm doğal olduğu yöndedir. Biz fotoğrafa göre yorumluyoruz. Canlı gören sensin arladaşımErsen peki bu köpek oturmuş aslan.oturmjs gibi olan yığma kayaya nediyorsun yorumunu bekliyorum teşekkürler
Senin işaretin güney tarafında oturmuş köpek olacak der ve onu görürsen noktan orasıdır der. Kaya mezar desemde gömüdür der yani değerlidir. Ora açıldıktan sonra muhtemelen mezar çıkmayacak ama gömü aranmalı. Doğal mıdır değilimdire girmeyeceğim, ben gördüğüme yazdım. Selametle kalSen direk kaya mezarı diyorsun @Mirkut
Aklimdakini okuyorsun o figürün kesin olduğuna inaniyormusun bu arada düşüncen nedir ?
Ben orayı.gordugumde.goremedim şuan sayende gordum
Bu kapı olduğunu düşündüğün yerin ana kaya ile birleştiği sağ veya sol altından bir miktar kazarsan kafanda birşeyler netleşir. Dışarıdaki kaya güney yağmur kar v.s gibi olaylardan dolayı zamanla yıpranmış toprak altı sağlamdır sana net birşeyler gösterir. Yarım metre bile yeterli olur düşüncesindeyim.Bumudur Zaza bahsettiğin ?
Ne hikmetse bu kırılan yer oturmuş bir aslan yada köpeğe çok benziyor ustam. Bana kalırsa işareti tanınmayacak hale getirmeye çalışmışlar.