Merhaba yardımcı olursanız sevinirim 3 ay önceki bir paylaşımdir

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Kaya'nın üzerinde herhangi bir figür yok. Kayalar herşeye benzetilebilir.. Lâkin bende orda mezar olduğunu düşünüyorum. Önce tespit sonra işlem...

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Sen direk kaya mezarı diyorsun @Mirkut
Aklimdakini okuyorsun o figürün kesin olduğuna inaniyormusun bu arada düşüncen nedir ?
Ben orayı.gordugumde.goremedim şuan sayende gordum
Senin işaretin güney tarafında oturmuş köpek olacak der ve onu görürsen noktan orasıdır der. Kaya mezar desemde gömüdür der yani değerlidir. Ora açıldıktan sonra muhtemelen mezar çıkmayacak ama gömü aranmalı. Doğal mıdır değilimdire girmeyeceğim, ben gördüğüme yazdım. Selametle kal

Smokin

Moderatör
Moderatör
Ustam hevesini kırmak istemem lakin ben herhangi bir işçilik göremedim. Doğal olduğu kanısındayım. Inşallah yanılırım. Sizde muvaffak olursunuz inşallah

Cemov

Aktif Üye
Bumudur Zaza bahsettiğin ?
Bu kapı olduğunu düşündüğün yerin ana kaya ile birleştiği sağ veya sol altından bir miktar kazarsan kafanda birşeyler netleşir. Dışarıdaki kaya güney yağmur kar v.s gibi olaylardan dolayı zamanla yıpranmış toprak altı sağlamdır sana net birşeyler gösterir. Yarım metre bile yeterli olur düşüncesindeyim.

Bornovalı

Member
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler, valla yazın gidicem tekrar direk.alan taramayla
Bu arada burası hırpalanmış ama acimamislar

Bornovalı

Member
Bu arada değerli arkadaşlarım
Burdan şüphelendiğim tek.sey burası bı kapak ve açılmayı bekleyen mezar oda en kötü ihtimali büyük bir gömü bırakılıp terkedilmiş diye düşünüyorum bu arada Kaya'nın sol çaprazdan devam edince uçurum var ve orada da bı mağara var..

Bornovalı

Member
Bölgeden farklı kaya ve görüntüler inceleyin.
Saygılar ustalarım

Bornovalı

Member
Değerli yorumlarınızı bekliyorumm....

Saygılar

Selamlar dostlar

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Ustam konuna çok asılmışsın, saygı duydum ve iki kere baktım baştan sona.
Baştan söyleyeyim ki alan taramalara itibar etmeyin, o mantıkla çalışan bir cihaz henüz üretilmedi.
İlk fotoğraftaki kayadaki çizikler yeni değil, toprağı kaldırırken kazmanın çizdiği yerler olmalı.
Diğer şekiller tamamen benzetme, kurgu yapmayın hayal kırıklığına uğrarsınız.
Sadece bir mağaradan bahsetmişsiniz orayı da bir görelim derim.

Bornovalı

Member
Teşekkürler ustam.magaraya inemedik
İnşallah yazın gidicem teşekkürler saygılar.. asılmamin sebebi gerçekten güzel şeyler düşünüyorum umudum.var çünkü o yüzden tekrardan teşekkür ederim