Ozanrenasc
Bilgili Üye
Merhabalar sayın ustalarım bana bir papaz arkadaş gerekli İran bölgesinde bulunan bir yer için bilgi alışverişi yapacağım Tılsımlı bir yer var
Şahsen imamların çözemediğini o çözecek diye arıyorum 30 imam götürdüm 30 imam bir yılanla karıncayla baş edemedi o yüzden.Müslüman çokta papaz varmı bilmiyorum hem papaz sana neden yardım etsin?Diyelim yardım etti. papazla yapacağın kesinlikle islam dışı bir ritüel olur. tavsiye etmem. sonu hüsran olur.
Sonu hüsran olacağını düşünmüyorum sonuçta oraya bir insan oğlu koymuş ha müslüman değil sonuçta. O yüzden çözülmesi de bir papazın elinde yurt dışı olduğu için de kolaylıkla olabilecek bir durumMüslüman çokta papaz varmı bilmiyorum hem papaz sana neden yardım etsin?Diyelim yardım etti. papazla yapacağın kesinlikle islam dışı bir ritüel olur. tavsiye etmem. sonu hüsran olur.
İran’da mallesef dediğimiz şey biraz zorsen 30 imamın sahtesine denk gelmişsin , ilmi olan kişileri bulacaksın ilmi olacak
İran kralkardeşim neresi yardımcı olalım
iranın neresi uygunsa bakabilirizİran kral
Hoy şehrinde reisiranın neresi uygunsa bakabiliriz
belki mezhepleri dolayısıyla etkili olmamıştır...Şahsen imamların çözemediğini o çözecek diye arıyorum 30 imam götürdüm 30 imam bir yılanla karıncayla baş edemedi o yüzden.