Merhaba

sanal defineci

Bilgili Üye
ben hoca taviye etmiyorum..başına gelecekleri peşin söyleyeyim..sen kazmaya başla ben etrafın güvenliğini alırım diyecek..zaten başınıza bi iş gelirse ya küfür ettiniz,ya kalbinizden kötü şey geçirdiniz,ya da korktunuz,korkmasaydınız bi şey olmayacaktı diyecek..işlem sonu başarısız olduğunda yarım metre sağda kaldı,bi metre solda kaldı diyecek..onu da yaptınız ya daha derine diyecek.siz üsteledikçe o daha derine diyecek..taki 25-30 metreye gelene kadar..ondan sonra cinler taşıdı,tılsım bozayım diyecek..o ana kadar ne kopardıysa beş on katını isteyecek verirseniz tiyatro devem eder vermezseniz zaten adam alabildiği kadar aldığı için gene sorun olmayacak..arkanızdan laf söyleyip sizi kötü duruma düşürecek..genellikle bu durumda üç beş bi şeyler vererek ara yol bulunur.maksat ağzı kapansın ..sonuç olarak boşu boşuna aksiyona girmekle kalmaz bi de keriz yerine koyarlar..

sanal defineci

Bilgili Üye
insanlarla irtibata geçen cin taifesine ifrit deniyor...kısacası cinle,büyüyle uğraşan adamın dini imanı olmaz..olsa zaten o işleri yapmaz..bi hocanın en fazla yapabileceği cinlenmiş kişiye muska yapması ve ya musllat olan cinin adını öğrenerek rukye okuyarak onu yakması..yoksa cinlerle bi şeyler yapan adam kendisi de şeytanlaşmıştır...cinler toprağın altını göremez,geleceği bilemez...define yerini bilse bile söyleyemez..söylese canından olur..

Ozanrenasc

Bilgili Üye
insanlarla irtibata geçen cin taifesine ifrit deniyor...kısacası cinle,büyüyle uğraşan adamın dini imanı olmaz..olsa zaten o işleri yapmaz..bi hocanın en fazla yapabileceği cinlenmiş kişiye muska yapması ve ya musllat olan cinin adını öğrenerek rukye okuyarak onu yakması..yoksa cinlerle bi şeyler yapan adam kendisi de şeytanlaşmıştır...cinler toprağın altını göremez,geleceği bilemez...define yerini bilse bile söyleyemez..söylese canından olur..
Tespitin için teşekkür ederim 🙏 çok yerinde tecrübenizi bize aktardığınız için teşekkürler

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bu bilgiyi nerden aldığını merak ettim doğrusu

sanal defineci

Bilgili Üye
zamanında bende bu şeylere tenezzül ettm.ama sadece aldatıyorlar.belki yirmi yerde bu arkadaşların gösterdiği yerlere işlem yapım her seferinde enseyi kaşıdım durdum.zaten ne hikmetse her seferinde bi şekilde beni kandırıp yeni bi maceraya sokuyorlardı.irtibatı kestim sonunda..hayır gelecekse allahtan gelsin.bunların vereceği şeyden de hayır gelmez bence..bu arada hoca ,papaz falan boş işler..alah nasip etmediyse zor .....

aykesdan

Member
Merhabalar,

Bahsettiğiniz bölge ve define önceden ermenilere ait ise bu konulara vakıf olan ermeni bir papazla belli anlatlaşmalar üzerine orda ciddi manada bir çalışma yapılabilir. Onun haricinde sonuç alınacağını pek düşünmüyorum. Ermeni papazlar bu işleri bilir ancak sizlerle çalışmak için isminiz ermenistanın bu camiasında bilinmesi ve orda ki bazı ileri gelenlerin size referans olması gereklidir. Bazı durumlarda kendi can güvenlikleri için ermenistana rehin olarak birini bırakmanız bile istenebilir.

Papazlarla yapacağınız iş islami usül ve esaslara uygun olmayacaktır. Orda ki tılsımı yaparken ne işlem yapıldı ise bir nevi tersini yapıp bozacaklardır. Bu tür işlerde orada size birşey yapılmayacağının garantiside yoktur. İslami usüllerle çözmek en doğrusudur. Ayrıca her hoca bu işleri bilmediği gibi her papazda bilmez. İşi bilmeyen papazın başınıza getirecekleri işi bilmeyen bir hocadan çok farklı olacaktır.

İyi çalışmalar dilerim.