Teşekkür ederim ustam. bende sadece define hastalığı yoktu kafam da gidikti ikisi birleşince.Hazır tedavi olmuşken tekrar bu işlere başlamak tetiklemesin yine. Ben olsam tekrar bulaşmaz ve uzak dururdum. Geçmiş olsun.
Anladım ama boşver bence bu işleri ve sosyalleşmeye odaklan. Gerçek hayatla temas kur, insanlarla tanış sohbet et, doğaya çık, parklara git, yeni insanlarla tanış ve sohbet et. Benim naçizane tavsiyem sadece, elbette hayatına yön verecek olan kendinsin.Teşekkür ederim ustam. bende sadece define hastalığı yoktu kafam da gidikti ikisi birleşince.
Tavsiyen için teşekkürler abi.Anladım ama boşver bence bu işleri ve sosyalleşmeye odaklan. Gerçek hayatla temas kur, insanlarla tanış sohbet et, doğaya çık, parklara git, yeni insanlarla tanış ve sohbet et. Benim naçizane tavsiyem sadece, elbette hayatına yön verecek olan kendinsin.
abi bu işleri temeli bırakayım mı yani. kendi işimden uzaklaştım. bırakalı arkadaşları görmüyorum herkes puf yok hepsi hayalmiydi diyorum düşünmekten iyice gidicemAnladım ama boşver bence bu işleri ve sosyalleşmeye odaklan. Gerçek hayatla temas kur, insanlarla tanış sohbet et, doğaya çık, parklara git, yeni insanlarla tanış ve sohbet et. Benim naçizane tavsiyem sadece, elbette hayatına yön verecek olan kendinsin.
Evet bu işleri bırak ve dışarıya çık, yeni insanlarla tanış sohbet et, sosyalleş.abi bu işleri temeli bırakayım mı yani. kendi işimden uzaklaştım. bırakalı arkadaşları görmüyorum herkes puf yok hepsi hayalmiydi diyorum düşünmekten iyice gidicem
hoşbuldum usta teşekkür ederimgelmiş geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın holgeldin..
yer üstüne çıkacam abi sağol.Evet bu işleri bırak ve dışarıya çık, yeni insanlarla tanış sohbet et, sosyalleş.
çukurdan çıkıyorum artık yeryüzüneGeçmiş olsun Seninkisi hayal alemi olsa gerek aklını almışlar Fazla düşünme usta Başka hobilere yönel biraz
@definezikus gecmis olsun ustaçukurdan çıkıyorum artık yeryüzüne