feroş Yeni Üye Katılım 1 May 2014 Mesajlar 19 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Yaş 33 13 Şub 2016 #13 ECE07' Alıntı: Uzun zamandır ortalıklarda yoksun zaten, yine nerelere gidiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Keşfedilecek yer kalmadı artik buralarda hiçbirşeyde nasiplenemedim sadece heyacanı yeter ama =)
ECE07' Alıntı: Uzun zamandır ortalıklarda yoksun zaten, yine nerelere gidiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Keşfedilecek yer kalmadı artik buralarda hiçbirşeyde nasiplenemedim sadece heyacanı yeter ama =)
ECE07 Engellendi Katılım 12 Eyl 2014 Mesajlar 234 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 56 Konum ANTALYA 13 Şub 2016 #14 feroş' Alıntı: Keşfedilecek yer kalmadı artik buralarda hiçbirşeyde nasiplenemedim sadece heyacanı yeter ama =) Genişletmek için tıkla ... Nasip olmayınca elden hiçbir şey gelmez. Sizin de dediğiniz gibi bu heyecana ortak olmak bile ayrı bir duygu.
feroş' Alıntı: Keşfedilecek yer kalmadı artik buralarda hiçbirşeyde nasiplenemedim sadece heyacanı yeter ama =) Genişletmek için tıkla ... Nasip olmayınca elden hiçbir şey gelmez. Sizin de dediğiniz gibi bu heyecana ortak olmak bile ayrı bir duygu.