Mezar

Apollon01

Moderatör
Moderatör
@indiana johns ustam bu kemik kömür kaç metrede çıktı yüzeyde mi, derinde mi, kemik ve kömür karışık mı? ayrı ayrı katmanlar mı? bunlar önemli, yine de cihaz veya çubuk desteği alıp karar veriniz derim, kolay gelsin,

indiana johns

Member
@indiana johns ustam bu kemik kömür kaç metrede çıktı yüzeyde mi, derinde mi, kemik ve kömür karışık mı? ayrı ayrı katmanlar mı? bunlar önemli, yine de cihaz veya çubuk desteği alıp karar veriniz derim, kolay gelsin,
Ustam işlem yaptığım yer kuluçkaya yatmış bir kuşun ve kuşun yanında üçgen oyma var açıları eşit onun altından kazmaya başladım ve ilk bir metrede değişik taşlar çıkmaya başladı sanki dere kenarında olan cinsten 1metre ile 2 metre arasında kömür çıkmaya başladı ve sonra salyangozlar ve daha sonra kemikler çıkmaya başladı bu şekilde

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Ustam işlem yaptığım yer kuluçkaya yatmış bir kuşun ve kuşun yanında üçgen oyma var açıları eşit onun altından kazmaya başladım ve ilk bir metrede değişik taşlar çıkmaya başladı sanki dere kenarında olan cinsten 1metre ile 2 metre arasında kömür çıkmaya başladı ve sonra salyangozlar ve daha sonra kemikler çıkmaya başladı bu şekilde
İşareti görebilir miyiz, mümkünse çalışma alanını da uzak/yakın.

indiana johns

Member
İlk açtığım mezar konusunda devam fotoğrafları yüklerken sayfa bulunamadı diye hata veriyor o yüzden yeni konu açıyorum.

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Merhaba, hatalı işaretlemişsin, olsun önemli değil konuyu buldum.
Çalışma yapılan nokta yığmaya benziyor, kırmızı daire içlerine aldığın yerler işaret olan yerler mi ?

Trakyalı81

Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir.
Konularınız birleştirildi.