Konuya ekleyin bakalım, elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah.Pekala ben çalışmada veri kaydettikçe sizinle birlikte konuşup fikir alışverişi yapıcam
Konuya ekleyin bakalım, elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah.Pekala ben çalışmada veri kaydettikçe sizinle birlikte konuşup fikir alışverişi yapıcam
Konuya ekleyin bakalım, elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah.
Sismik'in ts44 ini kullanan arkadaşım vardı . Toprak ayarı tutmuyor. Demire altın diyor. Tuğlaya boşluk diyor. ZiraKonuya ekleyin bakalım, elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah.
2DC47DC2-ABC2-4833-BF2D-8E17F224338A.jpeg image/jpeg(1.7MB)Konuya ekleyin bakalım, elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah.
siz yinede cihaz ile de bakın, aklınızda bişe kalmasın @furkan6560ustam ben burayı çubuk ile bulmuştum 2m derinlik verdi tam o ölçüde bahsettiğim çömlek parçaları çıktı çubuklar ise boşluk vermedi o yüzden bıraktık
Derin cihaz bulamadık tek tek cihaz oda çok iyi değil aslında onunla baktıksiz yinede cihaz ile de bakın, aklınızda bişe kalmasın @furkan6560
Ustam çubuk ile baktık boşluk yok cihaz olarak tektek cihaz var el yapımı onunla baktık yani 20-30 cm en fazla alır cihaz@furkan6560 işlem yaptığınız yerin devamına baktınız mı? çubuk ya da cihaz ile bir daha bakın, sinyal var mı? o sert zeminin çıkması normal, olmaz ise olmaz
burda boşluk az bişe de olsa vardır, aslında boşluk değil değerli tespiti lazımdı, karar sizin kardeşim, rast geleUstam çubuk ile baktık boşluk yok cihaz olarak tektek cihaz var el yapımı onunla baktık yani 20-30 cm en fazla alır cihaz
Bu benim dusuncem.peki diğer kullanıcı arkadaşlar kazmaya devam etmemi neden önerdiklerini anlayamadım
???doğru söze ne denirBu benim dusuncem.
Benim soyledigim mutlak dogru kabul edilemez elbette. Herkesin kendi capinda tecrubesi ve bilgisi vardir ve kiymetlidir. Siz hepsini okuyup degerlendirmeyi yapip karar verici olacaksiniz. Bizler gorusumuzu soyleyecegiz, karari siz vereceksiniz.
???doğru söze ne denir
Hocam 4 metre oldu kazı alanı hep kis taşlar çıkıyor acayip sert yani umudumu kestimBu benim dusuncem.
Benim soyledigim mutlak dogru kabul edilemez elbette. Herkesin kendi capinda tecrubesi ve bilgisi vardir ve kiymetlidir. Siz hepsini okuyup degerlendirmeyi yapip karar verici olacaksiniz. Bizler gorusumuzu soyleyecegiz, karari siz vereceksiniz.
Bir yerde işlem yapılacaksa;Hocam 4 metre oldu kazı alanı hep kis taşlar çıkıyor acayip sert yani umudumu kestim
yanlız alanın öbür tarafında boşluk bulduk 3 metre oda şeklinde içinde birşeyşer gözüküyor ama halimiz kalmadı
Özel yapım çubuk biraz daha tecrübe kazanmalı.Kazdığımız alanda salyangoz kömür ve kemik ve küp parçaları çıkıyor kademeli olarak toprakta inanılmaz yumuşak doğru yoldamıyız
Ama zemin o kadar sertleşti ki KİST TAŞLARI ÇIKIYOR KAYA GİBİ BİZİ ÇOK ZORLUYOR AMA ÖZEL YAPIM ÇUBUKTA ORADA ALTIN OLDUĞUNU DOĞRULUYOR YANI İKİ ARADA BİR DEREDE KALDIM
delikli taş çıktı sonra çokyumuşak toprak sonra gene küp kırıkları sonra KİST TAŞI DENİLEN KATMAN AMA TAŞ GİBİ ZORLUYOR