Mezara mı iniyoruz bilen varsa yorumlayabilir mi

blueverse

Bilgili Üye
2mt den sonra bir oda dolusu altın var deseler anında oradan sıvışır giderim :) haaa eğer oda mezar arıyorsam girişine yönelirim iyi bir çubuk ustasının teyidiyle

sanal defineci

Bilgili Üye
bu kömür çıkma olayını bilmiyorum.ancak katır sidiğiyle yapılan harç böyle olmuyor...beş on santim beyaz sert tabaka ,ardından 5-10 cm normal toprak şeklinde beş altı sefer tekrarlayan tabakalar olmalıdır.katır sidiği ,kil ve kireç ,ayrıca bilinmeyen bir kaç maddde karışımından yapılan bu harç oldukça sağlam,elastik yapıdadır..su geçirmez,kesinlikle kopmaz ve ya çatlamaz...neredeyse demir kadar sağlamdır....macun kadar yapışkandır..örneğin kazmayla bütün gücünüzle bile vursanız kuvveti emiyor.en fazla kazmanın ucu üç dört santim içeri giriyor..bizzat birebir bildiğim bir konu...metalik ,griye çalan beyaz renkte bi malzeme...eyer bu dediğim malzeme olsaydı dört metreye 6 ayda anca inerdiniz......gömü ve ya mezar odalarını koruma amacıyla yapılır...kazmaya kalkanı canından bezdirir... santim santim işlem yaparsınız...peyganber sabrı gerekir...