Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 27 Haz 2019 #25 Smokin' Alıntı: Estağfurullah ustam. Ne haddimize . Her iki ustamızın yazdıklarını düşündüğüm için öyle dedim. Bal Genişletmek için tıkla ... Nazimiz geciyi takılıyoz ustam.bak çay yaptım Ekli dosyayı görüntüle 248885
Smokin' Alıntı: Estağfurullah ustam. Ne haddimize . Her iki ustamızın yazdıklarını düşündüğüm için öyle dedim. Bal Genişletmek için tıkla ... Nazimiz geciyi takılıyoz ustam.bak çay yaptım Ekli dosyayı görüntüle 248885
G GUND@R Aktif Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 111 Tepkime puanı 0 Puanları 3 29 Haz 2019 #26 Mal bulanındır' Alıntı: Bu isaretli yerleri acip bakarmisin. Aklimizda kalcaana karnimizda kalsin..Ekli dosyayı görüntüle 248794 Genişletmek için tıkla ... Ustam yokladım 3 yeri de aklımızda kalmadı inşallah. Ama karavana ))
Mal bulanındır' Alıntı: Bu isaretli yerleri acip bakarmisin. Aklimizda kalcaana karnimizda kalsin..Ekli dosyayı görüntüle 248794 Genişletmek için tıkla ... Ustam yokladım 3 yeri de aklımızda kalmadı inşallah. Ama karavana ))
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 29 Haz 2019 #27 GUND@R' Alıntı: Ustam yokladım 3 yeri de aklımızda kalmadı inşallah. Ama karavana )) Genişletmek için tıkla ... En azından için rahat olmuş zaman emek kaybı yasamazsin.bide Eyice bakaydin sanki biseyler oraya saklanmış
GUND@R' Alıntı: Ustam yokladım 3 yeri de aklımızda kalmadı inşallah. Ama karavana )) Genişletmek için tıkla ... En azından için rahat olmuş zaman emek kaybı yasamazsin.bide Eyice bakaydin sanki biseyler oraya saklanmış
G GUND@R Aktif Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 111 Tepkime puanı 0 Puanları 3 29 Haz 2019 #28 Mal bulanındır' Alıntı: En azından için rahat olmuş zaman emek kaybı yasamazsin.bide Eyice bakaydin sanki biseyler oraya saklanmış Genişletmek için tıkla ... Ustam valla tahta tokmakla tokmakladım bir boşluk sesi verdi işaretlediğin 3 yerde de bir sevindim ki sorma.aha valla dedim mal bulanındır mal benim)) ama bişey çıkmadı
Mal bulanındır' Alıntı: En azından için rahat olmuş zaman emek kaybı yasamazsin.bide Eyice bakaydin sanki biseyler oraya saklanmış Genişletmek için tıkla ... Ustam valla tahta tokmakla tokmakladım bir boşluk sesi verdi işaretlediğin 3 yerde de bir sevindim ki sorma.aha valla dedim mal bulanındır mal benim)) ama bişey çıkmadı