selamlar arkadaşlar
4500 cihazıma 90 lık başlık yaptırıp 3 sene devamlı kullandım halende arasıra kullanmaktayım minelab 4500 ve 5000 lerin başlıkları aynıdır bilirsiniz #
Annabi
arkadaşımızın sorusuna gelirsek yüzeyin ilk 1 karışını tamamen kapatabiliyoruz yani baş belası gabara çivileri ambalaj atıklarını küçük boyutlu olanlarını görmezden gelebiliyor tabiki cihaz ayarlarını değiştirerek,
derinlik konusunda ise 240cm e 3 sene önce gömdüğümüz 30cm e 50cm ölçülerindeki bakır tepsiyi yüzey sesi gibi algılamaktadır başlık sadece noktasal yerlerde kullanılabilir 10 dk bile kullansanız kolunuz kopacak gibi oluyor üreten arkadaş 4 metreden piknik tüpünü aldığını döylüyor ben şahsen 2.40 da denedim gayet net alıyor handikapları var ama avantajları daha ağır basıyor cihaz ı kaptırdığım için başlığı artık kullanamıyorum arasıra arkadaşların gpx leri ile noktalamaya gidiyoruz okadar sonuç olarak
alınırmı alınır ancak sık kullanıma uygun değil yanlış ayarlar cihazına zarar veriyor tecrubemdin
iyi aklıma getirdiniz bu arada isteyen olursa başlığı satabilirim artık ctx3030 kullanıyorum