Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Katılım
17 Kas 2018
Mesajlar
4,579
Tepkime puanı
6,057
Puanları
24
Yaş
54
Ekli dosyayı görüntüle 272898

Akıl ve îmân nîmetini bahşedip bizleri mübârek Mî‘râc Gecesi’ne kavuşturan Allah Te‘âlâ’ya nihâyetsiz hamd-ü senâlar olsun. Mî‘râc’ın mânâsını idrâk etmek, onu tâ‘zîm edip hakkıyla ihyâ etmeyi sağlayacak yegâne vesiledir.
Bu gece, af kapılarının ardına kadar aralanacağı mühim bir kurtuluş gecesidir. Peygamber Efendimiz (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem) ve namazla özdeşleşmiş olan bu gece, eşref-i mahlûkattan olma nimetinin semâ katlarında merhale merhale müşâhede edildiği gecedir.

Önemli tecellîlerin yaşanacağı bu mukaddes gecenin salâhımıza ve hakikî kurtuluşumuza vesile olmasını temenni eder, her mü’min için kulluk bilinci ve takvâ açısından önemli bir dönüm noktası ve yeni bir başlangıç olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyâz ederiz.
 
Son düzenleme:

Kafkaslı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
3 Nis 2016
Mesajlar
2,908
Tepkime puanı
3,654
Puanları
23
Esselamualeykum Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalb zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa olsun yine fakirdir. Tamaı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.
 

Darkmountain

Yeni Üye
Katılım
29 Eki 2018
Mesajlar
11
Tepkime puanı
18
Puanları
2
Ve aleyküm es Selamun aleyküm Rahmetullahi ve berekatuhu üstadım, kandiliniz mübarek olsun, Bu mübarek gün hürmetine rabbimin günahlarımızı bağışlamasını dilerim, İçinde bulunduğumuz fitne fesat hastalık ve müsibetlerden korumasını dilerim, Er Rezzak ismiyle rızık,El Alim ismiyle ilim, El Hadi ismiyle hidayet,El Muğni ismiyle zenginlik nasip eylesin amin.
 

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Katılım
17 Kas 2018
Mesajlar
4,579
Tepkime puanı
6,057
Puanları
24
Yaş
54
Ya rabbi !
Dualarımızı...

Kabede
Arafatda
Müzdelife
Minada
Makamı ibrahimde

Yapılan dualara ilhak eyle..

“Kullarım, sana benden sorarlarsa (onlara söyle): Ben (onlara) yakınım. Dua eden, bana dua ettiği zaman onun duasına karşılık veririm. O hâlde onlar da bana karşılık versin (benim çağrıma uysun)lar, bana inansınlar ki, doğru yolu bulmuş olalar.” Buyuruyorsun dualarımızı kabul eyle ...
 
Üst