PiSaGoR
Engellendi
demli olsun:322::322::322::322::322::322::322::322::322::322: Hoooop çaylar benden kahkaha
demli olsun:322::322::322::322::322::322::322::322::322::322: Hoooop çaylar benden kahkaha
oyle bırsey olunca kısı zaten elbet bırgun PİŞTİ OLURafiyet olsun üstadlarım Menderes abi peki birşey daha sorayım bazı arkadaşlar kendilerinin olmayan fotoğrafları atıyor hatta bunu daha önce gene dile getirmiştim isimlerini belli etmek istemiyorum ama şöylebirşey ben bir fotoğraf paylaşıyorum başkası bunu indiriyor 2-3 ay sonra sanki fotoğrafları falan kendisi çekmiş gibi paylaşıp çözüm yolu istiyor buna birşey yapabilirmiyiz ?
bunu kim yapar, milyonda bir ihtimal, olurda yapan olursa moderatöre bildir sekmesinden şikayette bulunursun.afiyet olsun üstadlarım Menderes abi peki birşey daha sorayım bazı arkadaşlar kendilerinin olmayan fotoğrafları atıyor hatta bunu daha önce gene dile getirmiştim isimlerini belli etmek istemiyorum ama şöylebirşey ben bir fotoğraf paylaşıyorum başkası bunu indiriyor 2-3 ay sonra sanki fotoğrafları falan kendisi çekmiş gibi paylaşıp çözüm yolu istiyor buna birşey yapabilirmiyiz ?
sorun hangi kategoriye uygunsa aç bakalım. yok özel soracağım dersen özel kabul edemiyoruz. yani site kuralları böyle özelden destek yasak.Selamün Aleyküm Menderes Bey
Bilginize danışmak istediğim bir konu var
Eğer kabül ederseniz size gerekli bilgileri vereceğim,şimdiden teşekkürler.
sen yanlış yere foto yüklüyorsun aşağısaki linke yükleMerhaba ben fotoğraf paylaşmaya çalışıyorum burada ancak bunun için iznim olmadığına dair bir bildirim geliyor ve siteden atıyor nedeni ne olabilir
[h=2]Bilgisayarınızdan Resim Ekle[/h]İzin Verilen Dosya Türleri: jpg, jpeg, png, gif Eklentiyi yükle |
:zuhaha: buna çok sesli güldüm kahkahasofi çayyyy