sağol abi. devammBence de mantıklı olan bu tam yerini söyleme anlaşın her ihtimale karşı tedarikli ol.Devamm
sağol abi. devammBence de mantıklı olan bu tam yerini söyleme anlaşın her ihtimale karşı tedarikli ol.Devamm
oranın toprağı güzel abi dut yerdik oralardan
iyi abi çok kaya çıkmadı 3 4 metre daha indimmi tamamdır
bereketli mi diye sormadım yav.
15 metre aşağıda kaya yapısı nasıl?
onu kastediyorum.
cihaz yok abi sağlam işaretler buldum dönem soygunu yoktur büyük ihtimalle. parayı bölmek istemiyorum çalışanlar da yövmiyelikardeş yazık günah çalışan insanlarada, yada maytap mı geçiyorsun bizlerle, hangi cihazla tespit ettin, mezar mı oda mı mahzen mi ne arıyorsun, diyelim ki oda mezar vs ya dönem soygunu yediyse ne olacak o kadar emeğe, en güzeli sağlam birilerini bulup yer sahibi ile halletmen
Kardeşim sana en kolay yolu söyleyyim bekçi firmasında işe başla aradan iki hafta geçtimi gece katoyu sok gir ve çık çıktın çıktın çıkamazsan arama kurtama ölü yada sağ seni çıkarırcihaz yok abi sağlam işaretler buldum dönem soygunu yoktur büyük ihtimalle. parayı bölmek istemiyorum çalışanlar da yövmiyeli
abi gircektim bekçilik için belge istediler. kato ne demekKardeşim sana en kolay yolu söyleyyim bekçi firmasında işe başla aradan iki hafta geçtimi gece katoyu sok gir ve çık çıktın çıktın çıkamazsan arama kurtama ölü yada sağ seni çıkarır
15 metre inmişiken vazgeçsem olmazdır ağbijim. kaç ay oldusana son bir ağbi nasihatı oradan uzak dur boşuna umutlarını kendini heba etme aileni ve sevdiklerini üzme para derinde değil sıvada bunudu aklından çıkarma dinle bu ağbiciğini bizide üzme ha benim gardaşçağazım
zararın neresinden dönersen kardır15 metre inmişiken vazgeçsem olmazdır ağbijim. kaç ay oldu
cezai ehliyetim yok yani sıkıntı yokzararın neresinden dönersen kardır