T turkoglu1 Member Katılım 12 May 2018 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 Puanları 0 24 May 2018 #13 thekingsong' Alıntı: Sahte olduğu sanmıyorum osmanlı sanırım değeri nedir bende merak ettim Genişletmek için tıkla ... Osmanlı değil. vakko nun dediği gibi öyle olsa arapça alfabesinde yazılırdı.
thekingsong' Alıntı: Sahte olduğu sanmıyorum osmanlı sanırım değeri nedir bende merak ettim Genişletmek için tıkla ... Osmanlı değil. vakko nun dediği gibi öyle olsa arapça alfabesinde yazılırdı.
T thekingsong Member Katılım 31 Ağu 2017 Mesajlar 52 Tepkime puanı 5 Puanları 3 24 May 2018 #14 Dostum o zaman cumhuriyetin ilk yılları geçiş dönemi mühür, ben sana bunun 10 farklı emsalini yollarım daha önce görmediğim bir şey değil
Dostum o zaman cumhuriyetin ilk yılları geçiş dönemi mühür, ben sana bunun 10 farklı emsalini yollarım daha önce görmediğim bir şey değil
T turkoglu1 Member Katılım 12 May 2018 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 Puanları 0 24 May 2018 #15 thekingsong' Alıntı: Dostum o zaman cumhuriyetin ilk yılları geçiş dönemi mühür, ben sana bunun 10 farklı emsalini yollarım daha önce görmediğim bir şey değil Genişletmek için tıkla ... aynen
thekingsong' Alıntı: Dostum o zaman cumhuriyetin ilk yılları geçiş dönemi mühür, ben sana bunun 10 farklı emsalini yollarım daha önce görmediğim bir şey değil Genişletmek için tıkla ... aynen