Dedektorburada Banner Mobile

Müze para vermedi

Dedektorburada Banner Mobile

user20

Member
Para vermedi bende avukat aracılığıyla almaya çalışacam avukatla görüştüm. Savcı diyor biz karisamiyoruz buna şikayet de edemiyoruz yani sadece avukat ilgileniyor bu işle

james

Member
Mermerden tarihi eserler
Ustam biz sana demiştik hiçbirşey alamazsın diye, hak talep edemezsin, bilgi bile verirlerse şükret.
daha fazla kurcalarsan bu kazı alanında bulunmuş sit alanında kazı yapmışsın diye sana dava bile açabilirler, ben yolda buldum desen bile bunu kanıtlamanı isterler. Bu olayın böyle olacağı belliydi sen bu işi unut ustamın dediği gibi daha fazla kurcalama, zaten eser çoook değerli birşey olsaydı sen kolaya bu işten kurtulamazdın bile ucuz atlatmışsın. Avukat hiçbirşey yapamaz boşuna onada para verme

user20

Member
Ustam biz sana demiştik hiçbirşey alamazsın diye, hak talep edemezsin, bilgi bile verirlerse şükret.
daha fazla kurcalarsan bu kazı alanında bulunmuş sit alanında kazı yapmışsın diye sana dava bile açabilirler, ben yolda buldum desen bile bunu kanıtlamanı isterler. Bu olayın böyle olacağı belliydi sen bu işi unut ustamın dediği gibi daha fazla kurcalama, zaten eser çoook değerli birşey olsaydı sen kolaya bu işten kurtulamazdın bile ucuz atlatmışsın. Avukat hiçbirşey yapamaz boşuna onada para verme
Avukata para vermedim ki beleş dava açtım ödemek zorundalar kanun ödeyin diyor amorf imiş bulunan şeyler amorf ne demek ki?

CRACKER

Yeni Üye
Amorf nedir?

Amorf;
Şekilsiz.

demekmiş arkeolojide.
şekli varmıydı yokmuydu bunuda sen biliyorsun.