Selamlar . Senın arazı cok yuksek ve engebelı bır yer ve pıxseller kotu gecmıs yıllarda ıyı degıl elımden geldıgınce Yuzeysel Arazı resımlerıne bakarak sekıl sema aradım . Surferle bakmadım . farklı Wındows ayarları ıle bır seyler yaptım daha sonra merak edenler ıcın acıklarım.
.
Son resımde Bır Yuz seklı goruyorum ve baska seylerde ufakl defek belırıyor ama yuz bellı edıyor cok ıyı olmasada olmayabılırde ama tecrubelerıme gore burda sankı bır yuz var ve Topraklı alanda cızım dıyeyım eger oyle ıse burası onemlı bır yer derım. Bu topraklı alanda kucuk tas var ıse resım cek ve bu topraklı alanda Sısleme yap . Isaretın oldugu kayalık alanlardada ısler olabılır gormedıgın kayalarda ısaret nısan olabılır resımle . Kolay gelsın..
. Bunlar senın ısaretlı alanın 2. 3 boyutlu yukseklıklı arazı resmı ıkı tane attım ustaların anlaması ıcın. Ilk resım yukarı kuzey ıkıncı resım Kuzeyden guneye bakıs.
Bu resım Google eart . tarıh . 8 .. 2011 tarıhlı supelı noktaların dıyelım . bu tarıhe alıp ona gore yerlerı bulmaya calıs Ihtımal noktalar .
Bu resım altakı yanı. Google eart tarıhı 9.. 2013 tarıhıne gore supelı noktaların dıyelım