vakko
Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Kızmanıza gerek yok bence.Ekrandan çekilmeSevgili arkadaşlar resimi yükledim ve başlık attım başlıktada bu ne ifade eder ne anlatır demişim ve burası nedir malzemesi varmıdır nokta neresidir dememiştim sadece ne ifade eder ne anlatır demişim bilgi anlamında. Şimdi bakıyorum yorumlara sanki buradan resim alıp başka yerlerde yada başkasının paylaşımına yorum alacakmışım gibi bişeyler yazılmış vay Platonik falan. Ben bunun gibi yerler ne anlatır ne ifade eder mezar mıdır mahzen midir tünelmidir tılsımmıdır yeminlimidir bilgi istedim. Belki elimde buna benzer bir yer var onun için bilgi istedim ne ifade eder diye sordum. Ama maalesef benim öğrenmek istediğimin dışında bir sürü yorum yapılmış Saolun ve konuyu kapatın teşekkürler
Burada kişilerin fikirlerini eleştirme hakkını sana kim veriyor ? Uslubunu değiştir.Sen100 kilo altın bulsan ne olur.Konu açarsın tüm cevapları okursun işine geleni değerlendirirsin.Şimdi burada bir usta yorum yaptı. Vay kaç sene önce geldi vay Platonik vay başka resim atamaz ya siz anca size atılan resim kadar yada verilen bilgi kadar biliyorsunuz mevkiye.peki okadar çok resim atılmışsa size önceden ne kadar yardımcı oldunuz bu resimlere size atan kişi ne yapabildi. Sonuca mı ulaştı sizin yorumunuz la. Ben söyleyeyim kesinlikle hayır. Ne olduğunu ben söyleyeyim size. Önce kabartmayı kırdılar. Sonra önünü 2 m çalıştılar sonra bu resimli taşı yok ettiler sonrada çevresini talan ettiler sonuç sıfır. Şimdi buna göre yorum yapın
Paylaştığın görsel için Sana ekran görüntüsü diye cevap yazılmış.Ekran görüntüsü değil diyorsun.Ekran görüntüsü olduğunu ispatladım sana.Sonra Ne bu agresiflik vs.vs.Kendine gel arkadaşım.Kahvede bu tarz hitapları arkadaşlarına yapabilirsin.
Buradaki hiç kimse senin kahve arkadaşın değil kimseninde senden birşey istediği beklediği yok.Herkezin yorumuna saygı duymak zorundasın.Konu açarkende detaylı açıklama yapmak zorundasın.Açıklama net olmazsa espri anlayışın olmazsa o yılan seni boğar.Anladınmı arkadaşım.?
Son düzenleme: