psh
Bilgili Üye
:21:nekadar sevimli anlatmissin seni sevgi pitircigi seniii..su duzicinde kozanda ki kilise kalintilarini gezemedinmi hala topraam
:21:nekadar sevimli anlatmissin seni sevgi pitircigi seniii..su duzicinde kozanda ki kilise kalintilarini gezemedinmi hala topraam
Kardasim,bende herkese yer varr... sen inözÅ« vadisindeki kaya mezarlarini bul...bide beypazari tumulusunun 800 mt kuzeyindeki nekropolun odamezarlarini bul ihya ol kardesim.canin sagolsun
ustam nisan ayina kadar bos temiz kurumlar bile gitmeyecek karakecili de buklukalenin.kuzey arkasi 500mt ye kadar nadasa birakilmis toprak gibi miss gibi bakir yerler var.Köprüköyü mevkiinde bulunan Çeşnigir Köprüsü etrafi da temiz .musait argeye...bos degil yaani.o .koylu bir arkadas 4 tane tablet buldu tabi mundar etmiss millet altindan degerli obje oldugunu bilmii .illa altin ciksin istii.bu mevkiler ayni canakkale gibi 3.4 medeniyet ustuste binmis yerler yakinsan bi gez ustam.belki foto cekersinKardasim,
Kirikkale yakin cevre her tepeligin alti dolu amma bir tane isaret yok. Neden?
Universite kurdular ihya oldular.
Organize Sanayi kurdular ihya oldular.
Simdi sira nereye gelmis olabilir?
Bir duyumun var mi?
Sira gelen yere onlar gelmeden ben gideyim))
Bugun comertligin zirvesindesin.
Bende istifade edeyim dedim(
Köprüköyü uyar.ustam nisan ayina kadar bos temiz kurumlar bile gitmeyecek karakecili de buklukalenin.kuzey arkasi 500mt ye kadar nadasa birakilmis toprak gibi miss gibi bakir yerler var.Köprüköyü mevkiinde bulunan Çeşnigir Köprüsü etrafi da temiz .musait argeye...bos degil yaani.o .koylu bir arkadas 4 tane tablet buldu tabi mundar etmiss millet altindan degerli obje oldugunu bilmii .illa altin ciksin istii.bu mevkiler ayni canakkale gibi 3.4 medeniyet ustuste binmis yerler yakinsan bi gez ustam.belki foto cekersin
ustam sehirmerkezine yakin yerlerin kalite mallarini caponlar 2009 da yaladi yuttu simdi goruntu yapiyilar.merkeze yakin yerdeKöprüköyü uyar.
İlk izinde gitmeye niyetleyim inşallah.
senin verdigim mevkilere gidip fotolu konu acmani israrla bekliim.ahahahaa diye gulmeni cok isterim ....sabirla bekliciim.sempatik ustamAnkara Beypazarı taraflarından var mı birşeyler ustam ahahajaj bana da biraz ekmek verin
inözü vadisindeki yerleri öyle bi elden geçirdiler ki daha birşey çıkmaz. Bahsettigin nekroğol alanını biliyorum ünseri nekropolü geneli boş olduğu yet de kilise vesaire Vards şikayet üstüne şikayet ediyorlar bir de çok eşeleyen oldu ama pek bulan yokbende herkese yer varr... sen inözÅ« vadisindeki kaya mezarlarini bul...bide beypazari tumulusunun 800 mt kuzeyindeki nekropolun odamezarlarini bul ihya ol kardesim.canin sagolsun
canin sagolsun baska adres yazariminözü vadisindeki yerleri öyle bi elden geçirdiler ki daha birşey çıkmaz. Bahsettigin nekroğol alanını biliyorum ünseri nekropolü geneli boş olduğu yet de kilise vesaire Vards şikayet üstüne şikayet ediyorlar bir de çok eşeleyen oldu ama pek bulan yok
ilkbahar gelsin bende sana gösterecek cok yer var ağacanin sagolsun baska adres yazarim
abi sen suu tahirler koyunun etrafina odaklansana.. olusu dirisi topragi tasi.gomu kokuyor.oralarda kirmir suyu var ikitane kale kalintisi bisuru kilise harabesi antik roma yolu var caninu yidigiim bi bak yaw oralara .noolur sani.bi bak atasini yak cayini icilkbahar gelsin bende sana gösterecek cok yer var ağatam senin eline layık
oralar birinci dereceden sit alanı ustam. Nasıl gideceğimabi sen suu tahirler koyunun etrafina odaklansana.. olusu dirisi topragi tasi.gomu kokuyor.oralarda kirmir suyu var ikitane kale kalintisi bisuru kilise harabesi antik roma yolu var caninu yidigiim bi bak yaw oralara .noolur sani.bi bak atasini yak cayini ic