Bizim kimseden korkumuz yok abim çok şükür ben kendimi biliyom düşman ne derse desin ben yine bildiğimi okurum , az zaman geçsin yine kepce getircem kato lazimda aslinda hemen reklam oluruz
cizim guzel vede sanki burasiymiş gibi bu depe iki kat gibi abi zirvesi bir kat asagiya dogru bir kat merdiven gibi bir nevi alt kesimdeki calilikta devasa kayalar var nirden nasil gelmişler belli deyil , yol da zaten kervan yoludur baca doruk kisminda mi alt kisimdami onu dahi bilmiyorum benim tirstiğim tek konu şu ölüm hak miras hak vade geldi ise yapcak birşey yok en çok neye dikkat etmeliyim 1. Gaz olacak sanirim , 2. Yilan ciyan tarzi , basima gelecek durumlari bilirsem ona gore tedbir alirim , önce zaten telefonu video acip salacam , tunele sigacak sekildeysem dagci kemerimi kusanip halatimi baglayip inecem İnşeALLAH kötü bir durumda hizli bir sekilde beni yukari cekebilecek 3 kisi oldunmu yeter diye dusunuyorum burasi 1.dereceden sit ilk kesif yapan olmak istiyorum zemindeki su olayı biraz tereddut ettiriyor beni neden su var acaba yasam alani deyilde baska bir şey mi burasi mahsen belki mezar olamaz su var gaz tehlikesi için bir ipe çul bağlayıp yakıp dibe dogru salacam hava akimi varmi ona bakacam kuyu olamaz egri büğrü gibi duruyor tunel kuyu deyil ise su hangi seviyelerde göruntu verir mi vermez mi belli deyil HEP BiRLiKTE
GÖRECEZ İNŞEALLAH