hepastios Editör Katılım 27 Kas 2018 Mesajlar 623 Tepkime puanı 322 Puanları 9 Yaş 52 Konum Elazığ 4 Ara 2018 #37 Adamlar bizim bölgede baraj kenarından suların çekilmesi ile ortaya çıkan mozaiği bile traktörle sürmüşler söyleyecek hiç birşey bulamıyorum zır cehalet
Adamlar bizim bölgede baraj kenarından suların çekilmesi ile ortaya çıkan mozaiği bile traktörle sürmüşler söyleyecek hiç birşey bulamıyorum zır cehalet
O Oğuzboyu Aktif Üye Katılım 9 Ağu 2018 Mesajlar 115 Tepkime puanı 6 Puanları 4 4 Ara 2018 #38 Flux' Alıntı: Oğuzboyu ustam bir önceki yorumumda ismini eklemeyi unutmuşum konuyu actigin icin teşekkürümde affola. Duyarliligin icin tekrar tesekkur. Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah kardeşim çok naifsin. Teşekküre layık gördüğün için ben teşekkür ederim
Flux' Alıntı: Oğuzboyu ustam bir önceki yorumumda ismini eklemeyi unutmuşum konuyu actigin icin teşekkürümde affola. Duyarliligin icin tekrar tesekkur. Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah kardeşim çok naifsin. Teşekküre layık gördüğün için ben teşekkür ederim
M Mehmet_mehmet Engellendi Katılım 20 Mar 2018 Mesajlar 248 Tepkime puanı 1 Puanları 3 4 Ara 2018 #39 Ustalarım bunu yapan defineci olamaz, bir kinci dir... 70 yıl dur.. Haber olduktan sonra, kinli bir cahil vatandaş buna zarar vermiştir
Ustalarım bunu yapan defineci olamaz, bir kinci dir... 70 yıl dur.. Haber olduktan sonra, kinli bir cahil vatandaş buna zarar vermiştir