Nedir?

Elisdur

Yeni Üye
Soldaki yılan mı acaba. Sağdaki işaretlediğim yerde bir gariplik var mı birde. Alanın başındaki taş kıbleye bakmıyorsa gariban gayrimüslim mezarı olabilir gibi geldi bana. Ustaların yazmasını bekleyeceğim. Bende merak ettim burada güzel şeyler olabilir gibi geldi.

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Evet burası tek tek taşlar ile çevrilmiş. Şimdi mezar desem biraz tuhaf duruyor . Baştaki üçgen kaya ilgiyi dahada arttırıyor. Sevgili konu sahibi kardeşim çevrede buna benzer başka oluşum varmı. Yada çevre resimleride eklerseniz. Alt taban kayalıkmı..Burada boşluk testi yapıldımı. Yada değerli. Yönler çizdiğim gibimidir. Çevre mezarlık alanımı. Burası ile ilgili bir bilginiz varmı. Yakınında çok yaşlı ağaç varmı. Tabiki birde şu var kullanım amaçlı mı yapıldı. Buraya yakın eski yerleşim var ise oda şıklardan biridir. Dediğim gibi bilgi bilgi .

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bu yarım çevirdiğim alanda boşluk bakınız. Altta ikinci resimde çember içine
aldığım kayalarda işaretler varmı . Kuru duvarlardan gayrı bir şey gözükmüyor. Sunum eksik güzel kardeşim. Alan tam anlaşılmıyor. Belki bana kızacaksın amma burası ile ilgili biraz bilgi toplaman lazım.

Ekli dosyalar

kai

Yeni Üye
Estağfurullah hocam olur mu öyle şey teşekkürler vakit ayırdığın için ben biraz daha araştırıp tekrar bakayım

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Estağfurullah hocam olur mu öyle şey teşekkürler vakit ayırdığın için ben biraz daha araştırıp tekrar bakayım
Eyvallah sevgili kardeşim. Biliyorum siz kızmasanızda iyi biliyorumki bazı konu sahibi kardeşlerimiz ne çok şey istiyor diye sitem mutlaka ediyordur. Halbuki bizler sadece daha fazla yardımcı olmak için bazı taleplerde bulunuyoruz. Mesela bu sizin yer gibi Müslüman mezarını andırıyor şekil bozuk o yönleri yazsa idin az çok fikir sahibi olabilirdik. Çevre kuru duvar ile çevrili gibi bu duvar neyin duvarı. Başka sıralı taşlarda mevcut yani tam anlamı ile anlaşılması için bilgi arge lazım. Bunu sizler bize sunabilirsiniz. Burada insanların yaptıkları izler var. En azından buranın bir namı vardır. Etrafında derede olduğuna göre