neee istersen var

kabakburgiba

Operatör
Ekli dosyayı görüntüle 147948mavi ile yazılan 1 2 3 olan yerler arazinin kademeleri.arazi 3 kademeden oluşuyor.bu açıdan çekilen foto en güzel yerlerin.mahzen ve kaya mezarların var.kırmızı yuvarlak kuyu zannedersem.ben olsam önce kartalı bulurdum.baktığı yönde aşağıda dereyi ve basit mezarlığı,yukardada ağanın mezarını,sol tarafında 1 açık 2 kapalı mahzenlerini,bu mahzenlerin karşısındada kiliseyi, mavi birde 2 mezar var harika baş başa.ne yazıyom ki ustam bunları sen zaten biliyon.sustum sustum tamam.

kabakburgiba

Operatör
medeniyet işleri hpsi derin aga basit iş yok @kabakburgiba
@posedion ustam basit iş kalmadıki.eehhh işte şansına denk gelebilir bazen.burda ,şin zor.medeniyetinde medeniyeti yaşamış burda.aynı böyle zor bir yer seben dede var.canım sıkılınca ordan geçerken bakıp bakıp geçiyommmm.zirvede koltuk bana bakıyor ben ona.hayalimde koltuğa oturuyom baktığı yere bakıyooommmm bakıyooommmm bakıyommmm.anla işte. bu işler arkası olana kaldı.ekip işi birde yere bahane uyduracan,öyle ustam.okul,çeşme,yol.v.s...v.sssss.

kabakburgiba

Operatör
ustam domuzun 2 kademe olan bölgede. hemen altındada büyük X in içnde çok güzel bi 3 genin var.ona iyi bak.

kabakburgiba

Operatör
yolun veya derenin tam viraj yaptığı yerlerin karşısına denk geliyor.ortasınada bi murç izi çakmış.

poseidon2023

Uzman
aga eline saglık zahmetsiz rahmet olmazda uleennnn bukadarmı olur diyom he buyer ile ilgili deyil kendi yaptgım calışmalar beş altı olsa hiçç sorun deyil on ve üsttü selbes hayırlısı diyelim

domuzun bi direk parası ve oda içinde mazemeleri var aga
@kabakburgiba

bende ilk baktim hadi ulennn pirizma kup yapmış lavuk dedim ama araştırınça dogru dedim

Son düzenleme:

kızılelma1

Moderatör
Moderatör
merhaba
basit bir matematik hesaplama sistemi düşündüğünüz kadar eski değil
bunun üzerinde zamanın ölçü birimleri var bölge eski olabilir daha sonra gelen birisi üçleme yaparak burayı taşa işlemiş ermeni işi bu buradaki sembolleri net çıkarmak için mumlama sistemi kullanılabilir o zaman her şey daha net belli olur.

kabakburgiba

Operatör
küp baktım ,içime şüphe düştü,murçizini farkedince rahatladım.sağ üstte x solda yine ufak murç izi.en alttaki çizikler şifresimi ustam .ölçüler olabilir.bura iiiiiiiiiiii ustam iiiiiiiiiiii.yolun virajı iiiiiiii.:322: