Zemin bozuk
Bilgili Üye
Selamunaleykum abilerim ve kardeşlerim , bu başlık özellikle sitede ki yetkili kardeşlerimiz için özellikle açtığım bir konudur ekseriyette sıkça araştırılan ama netleştirilemeyen bu konularda yeni olan kardeşlerimiz aydınlatmak (ayrıca aydınlanmak) , sitedeki yetkin ve bu konuda tecrübe sahibi abilerimiz bizleri bilgilendirmesi , yol göstermesi ve yardımcı olması için özellikle katılımlarını bekliyorum (not olarak fiyatına göre diye konuya girecek abi ve kardeşlerimize şimdiden söyleyeyim - tamam o konuda bir sıkıntı yok 1 lira , 10 lira , 100 lira illaki farklı olucaktır bu konuda hem fikiriz , sadece burda katogorize edilmesi için yardım talebinde bulunuyoruz )
örneğin = 5 tl civarı falan cihaz , 10 tl civarı falan cihaz , 15 tl civarı falan cihaz gibi...
Şimdiden bu konuda bizlerle bilgilerini paylaşan abilerimize ve kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum .....
örneğin = 5 tl civarı falan cihaz , 10 tl civarı falan cihaz , 15 tl civarı falan cihaz gibi...
Şimdiden bu konuda bizlerle bilgilerini paylaşan abilerimize ve kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum .....