L lucio Yeni Üye Katılım 17 May 2015 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 2 Yaş 45 18 Ara 2018 #1 Yönetimdeki arkadaşlar nick değiştirebiliyormusunuz?
psh Bilgili Üye Katılım 11 Ara 2018 Mesajlar 233 Tepkime puanı 6 Puanları 0 19 Ara 2018 #2 ben eski takildigim forumlarda yoneticilik yaptim sahsen ya forum uzerine yada konu uzerine adminlerde yetki vardir gm diye tahmin ediyorum yardimci olucaklardir
ben eski takildigim forumlarda yoneticilik yaptim sahsen ya forum uzerine yada konu uzerine adminlerde yetki vardir gm diye tahmin ediyorum yardimci olucaklardir
bozoklu Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 15 Ağu 2017 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 2,029 Puanları 23 Konum Ankara 19 Ara 2018 #3 lucio' Alıntı: Yönetimdeki arkadaşlar nick değiştirebiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Nick değiştirilemiyor. yeni bir nick alarak kullanmanız gerekir. Son düzenleme: 19 Ara 2018
lucio' Alıntı: Yönetimdeki arkadaşlar nick değiştirebiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Nick değiştirilemiyor. yeni bir nick alarak kullanmanız gerekir.
L lucio Yeni Üye Katılım 17 May 2015 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 2 Yaş 45 19 Ara 2018 #4 bozoklu' Alıntı: Nick değiştirilemiyor. yeni bir nick alarak kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla ... Banlı nickim açılmış ama e-mail şifremi unuttum giremiyorum o yüZden sordum. Lucifer.
bozoklu' Alıntı: Nick değiştirilemiyor. yeni bir nick alarak kullanmanız gerekir. Genişletmek için tıkla ... Banlı nickim açılmış ama e-mail şifremi unuttum giremiyorum o yüZden sordum. Lucifer.