selamlar arkadaşlar ben 8 seneden beri garet gti 2500 kullanıyorum ve çok mennunum ,
neden mennunum onuda söyleyeyim açıklıkla .
1-dedektörle verilen 2 başlığı kenara çektim .
2-elipis şeklinde perfonmaz 32 lik başlığı taktım orjinal olanını .
3- kartal gözü başlıkta aldım 2 başlıklı orjinal super derinlik alıyor mezarı çok rahat tarıyor .
bu perfonmaz başlık makinanın beynini acıyor makina çanavar kesiliyor tuğla , taş kil mağrada heryerde suda çamurda batakta nerde olursa olsun metal varsa kaçmaz öter ,
küfe okside gaza ötmez mineral varsa öter ama görüntü karelerinde bu metaldir diye göstermez ,
bende anlarımki bu mineraldir derim .
kartal gözü eagle başlıkta çok net al metalde çalışır 150 ve 2 m den mezarı çok net tarar.
kendi 2 başlık 40 cm geçmiyor perfonmaz başlık 80 cm den alıyor bunu denedim bir kül tabağını 1 m den alıyor bunu niye yazıyorum bu makinada yabana atılacak bir makina değil .
bir tek eksiği var ayrımda tam net değil .bunları bilgilendirmek için sundum . sevgi ve saygılarla
Bence de GTİ 2500 zirve VLF cihazlardan biridir. Ayırımı diğer bir çok marka ve modeli geride bırakır. Derinlik algısı iyidir. Gerçekten güzel bir cihazdır. Lakin kullanması zordur. Bu yüzden dilinden anlamayanlar kullanamaz, sırf bu yüzden kendisine b*k atan çok olur. Yani hevesle, aceleyle iş yapana göre değildir, çözmek için uzun zamana, kıyasa ve tecrübeye ihtiyaç vardır.
Siz sekiz senedir kullanıyormuşsunuz, yani tam tadında bir cihazla tam tadında bir tecrübe. Zaten işin doğrusu bazı üyelerin yaptığı gibi şu markaya bu modele takılmak, mededi bunlardan ummak değildir.
Rızkı veren, medet sahibi olan Hûda'dır.
Ne diyelim; önce nasip, nasibiniz bol olsun inşallah.