Kalın bi sütun olursa minareden daha kalın yoksa onuda patlatırTeşekkür ederim üstadım peki bu her neyse sadece tek yerinde destek var ise durur mu(misal orta)
Kalın bi sütun olursa minareden daha kalın yoksa onuda patlatırTeşekkür ederim üstadım peki bu her neyse sadece tek yerinde destek var ise durur mu(misal orta)
Blok bi kaya, yapısı değişen bi toprak,bitişik bir grup ağaç köküSizce bu tam kare yer ne olabilir tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Dede zamanında taş papaz görmüş orada karnında bir şey vardır diye parçalamış buna dayanarak yıllar sonra peder bey bakmak istedibosluk neye istinaden bakilmis?
tuh papazi gorsek eyiydi. isaret kirilmaz be mubarek..Dede zamanında taş papaz görmüş orada karnında bir şey vardır diye parçalamış buna dayanarak yıllar sonra peder bey bakmak istedi
Kaç yıl önce bilememiş kırmış babamda aynı tepkiyi verdi maaleseftuh papazi gorsek eyiydi. isaret kirilmaz be mubarek..
Hoş geldiniz.Öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim bu forumda yeniyim inşallah güzel zamanlarımız olur.
Sorum şu tüm üstadlarıma
13m * 13m oda boyutu olur mu yer altında tecrübeli kişiler yardım edebilir mi?
Olmaz deyip doğruyu söyleyerek hevesini mi kıralım yoksa 2 oda birinde 7 kulplu kazan var diyerek heveslendirelim mi?Ustalar ben program ile tarama muhabbetini çok araştırdım pek inanmam sizin sitede de baktım ve inanmamam gerektiğini anladım lakin çok samimi bir dostum konumdan bakıyim dedi bizde göz çıkarmaz dedik az önce bir fotoğraf geldi elime sizle paylaşmak istedim bizim konumumuzda bu görüntü çıkmış onun deyimiyle taradığında çıkmış. bilgili olan biri varsa yardımcı olabilir mi acaba
Ekli dosyayı görüntüle 277266
Aslı astarı yoktur bu tip programların, tavsiyem uzak durun.Ustalar ben program ile tarama muhabbetini çok araştırdım pek inanmam sizin sitede de baktım ve inanmamam gerektiğini anladım lakin çok samimi bir dostum konumdan bakıyim dedi bizde göz çıkarmaz dedik az önce bir fotoğraf geldi elime sizle paylaşmak istedim bizim konumumuzda bu görüntü çıkmış onun deyimiyle taradığında çıkmış. bilgili olan biri varsa yardımcı olabilir mi acaba
Ekli dosyayı görüntüle 277266
Sadece paylaşmak istedim ve ayrıca üslubunuz yanlış. Oruç kafanıza vurmuş diyeceğim sahura kalkmak üzeresiniz yinede teşekkürlerOlmaz deyip doğruyu söyleyerek hevesini mi kıralım yoksa 2 oda birinde 7 kulplu kazan var diyerek heveslendirelim mi?
Inanmamaniz gerektiğini okuduğunuz halde bu ısrar niye?