Dedektorburada Banner Mobile

Oda mezar acil yardım

mezarciBaba

Engellendi
Selamun Aleykum ustalarım öncelikle Hepinizin İşi Gücü Rast gelsin inşAllah
Dün Arkadasımın Bahcesinde Cubuk ile bosluk ölcümü Yaptım 2 ye 2 bi oda ölcümü yaptım Daha sonra Degerli Ölcümünde ise Altın Oldugunu Saptadım Derinlik ise 2 bucuk metre Aldım 30 cm kaba topraktan sonra Toprak cok sertlesti ve 1 metre indik Fakat toprak hep aynı tabakanHic Degisen Yok ..
Oda mezarın üzerindeki toprakta bir degişken toprak Olmalı mıdır .. Kül Kömür Kemik Vs Yoksa bu sert toprak normalmidir Sankimhic işlem görmemis gibi Diger mezar türlerinde Toprak kendini İşlem gördügünü Bariz Belli ediyordu Yardım cı olursanız Cok Tesekkurler Görüşlerinize ihtiyacım var poseidon2023 ragıp tatar26 mayhem @bulursamkader

ragıp

Uzman
@mezarciBaba
ustam, kusura bakma ama es geç
normal bir çubuk ile altın bulman imkansıza yakındır
boşluk içerisinde 1gr altın var ise boşluğu dahi tesbit edemezsin.
çubuklar, mineral veya serbest elektrona gitmiş olabilir

selametle ustam, rast gele

Mehmet_mehmet

Engellendi
@mezarciBaba
ustam, kusura bakma ama es geç
normal bir çubuk ile altın bulman imkansıza yakındır
boşluk içerisinde 1gr altın var ise boşluğu dahi tesbit edemezsin.
çubuklar, mineral veya serbest elektrona gitmiş olabilir

selametle ustam, rast gele

Ustam daha öncede sizin böyle bir fikrinize denk geldim(normal bir çubukla) boşluktaki altın varsa boşluğu tespit edilemez bunu siz daha önce test ettinizmi yaşadınızmı,altın nasıl bir elektron dalga yayar?

Son düzenleme:

poseidon2023

Uzman
Aga mumkunse arazinin resmini atın arazi yapısına bakalım yoksada sorun deyil

Cubuk tel ne olursa olsun ustanın elinde iş yapar ne aradıgını neye nasıl gittigini bildikten sonra YOK agaa sen kendinden emin ol yeter eksiklerin var onları tamamla

Oda ise genislik uzunlu tünelini bulman gerek ve icinde hangi metaller var tek tek bakacan bir birine teyit edecen boslugun sınırlarını belirle icinde altın gümüş bakır kurşun varmı diye bak
Şunuda diyem cubuk ile her türlü yapıyı tespit edersin içindeki boşluk ve metal ama derinlik olcsende yanılırsın tutmaz

Soruna cevap araziyi yapıyı medeniyeti bilmek gerek toprak altında ana kaya vardır on metre aşarıdan başlar kayayı oyarak gider beşe beş oda yapar malını koyar cıkar sen oda üzerinden tespit edersin direk tepeden başlarsın calışırsın dogal diye bırakırsın

Anlata bildimmi aga tespitlerini iyi yap arazi resmi atarsan ve cizim yaparsan daha iyi bilgi veririz ve seninde aklına yatar

ragıp

Uzman
Ustam daha öncede sizin böyle bir fikrinize denk geldim(normal bir çubukla) boşluktaki altın varsa boşluğu tespit edilemez bunu siz daha önce test ettinizmi yaşadınızmı,altın nasıl bir elektron dalga yayar?
altın ve bir gazoz kapağı (MİNERAL) ikiside manyetik dalğa atar bu dalğalar çarpışır altının manyetik gücü çok daha kuvetlidir
ve paslı objenin (gazoz kapağının) manyetik dalğasını itmeye başlar taki dalğanın doğduğu yere yani paslı objenin çekirdeğine kadar ve
orada meydana gelen sıkışma ( manyetik dalğalar içerisinde bulunan + ve - elktronlar )sıkıştıkları bölgede çarpışmaya
başlar.işde burada çubuğun çalışma prensiplerinden bir devreye giriyor elektron çarpışmalarına yönlenmesi. ve çubuk
çarpışmaya yani paslı objeye yöneliyor eeee arazide altın var ama biz pas topluyoruz

bu bahsettiğim sadece altına özgüdür. bu sebeple dir ki; sadece çubuk ile toprak altında ki; ( küp veya boşluktaki) altını bulmak %99,9 mümkün değildir.

bu bu kadar da kötü bir şey değil. Çünkü; böyle bir şey ile karşılaşmışsanız, civarda bir yerlerde bir altın var demektir. Müracaat dedektör olmalı

selametle

mucit

Süper Moderatör
Süper Moderatör
2ye 2 bir oda için 2.5 metreden az bir genişlik daha geniş olması gerek oda için devamını şişleme yapabilirsiniz şişleme yaparak daha iyi eşer bulursunuz mezar bile olsa şişleme şart taşın boşluğunu almış olsanız bile boşluklar keskin mi tam kare yada oda tipini önemli baktığınız yeri bir sefer değil bir kaç sefer ölçüm yapmalı her seferinde aynı çıkıyormu ondan sonra işlem

Efem06

Yeni Üye
Çubuk işi hikaye kardeşim daha önceden işlem görmüş toprak yüzyıllar geçsede hava almıştır kazması kolay olur senin ölçtüğün boşluk aldığım dediğin yer kis toprak yada kayada oluşmuş çatlak rast gelsin

Zaman

Bilgili Üye
ragıp ustam doğru söylüyor.. İçerisinde 1 gr dahi altın olan boşluğu bulmak imkânsızdır..eğer bir noktada hem boşluk hem altın tespiti yaptiysan orayı unut gitsin..

Zaman

Bilgili Üye
Çubuk ile sadece altının 3 dalgasından birini yakalıyabilirsin...bir alanda çubuk ile çalışma yapıyor ve sürekli cevrede birkaç yeri kazdırıyorsa evet orada biryerlerde altın olma ihtimali vardır ama altını arayacağın alet çubuk degildir