Amenhotep
Yeni Üye
myalbatros hocam; İçeride ki yetişkinlerden biri bayan biri erkek demişsiniz. Bayan ve erkek ayırımını nasıl yaptınız ??
Bayanlarin leğen kemiği geniş olurmyalbatros hocam; İçeride ki yetişkinlerden biri bayan biri erkek demişsiniz. Bayan ve erkek ayırımını nasıl yaptınız ??
üstad çene yapısı göz çukuru şakak yapısından çok bariz belli oluyor en azından ben bu şekilde ayırt ettim yanıldığımı düşünmüyorum keza bu define konusunda acemi olduğumu kabul ederim lakin kadınlarda tecrübe sahibiyim@myalbatros hocam; İçeride ki yetişkinlerden biri bayan biri erkek demişsiniz. Bayan ve erkek ayırımını nasıl yaptınız ??
ragıp ustam ;
Toprak altı Mahsen den görüntüler yorumlarmısınız üstadlar
eski konu başlığını da ekleseydiniz
ustalara yardımcı olmuş olurdun
selametle
Brkcll ustaBurası mahzen değil büyük ihtimalle tumulus üstündeki yığma zamanla duzlenmıs demekki yapıyı incelersek roma son Bizans başı 3 oda olmalı
aga ben diz kapağını kırdım, çıktığım merdiven ortadan ikiye ayrıldı, merdivenin üstüne düştüm, 40 gün alçıda kaldı, + 1 ay fizik tedavi,
bu tilki masum ve saf bir tilki:72: istanbula ilk geldiğimde gördüğüm duvar yazısı idi, çok komik gelmişti o zaman,
@Brkcll usta
dönem tahminlerimiz tutuyor
bende ilk zaman nette araştırma yapınca buranın bir tümülüs olduğunu düşündüm daha sonra burada kilisede çıkınca ve buradan gelen yorumlarıda görünce fikrim değişmişti ams bende tümülüs olma ihtimali üzerinde duruyorum bakalım zamanla hep birlikte çözüceğimize gibi görünüyor
selametle
Kullanıcı üstat@myalbatros dostum senin konunda böyle ayrı şeyler yazdık kusura bakma. Hakkını helal et.
Yerin çok iyi. Benim de senin yerine benzettiğim bir yerim var. Takipteyim.
Sevgiler.
peki tümülüste kilise yapısı olur mu üstad ?Ben arkeologum aynı zamanda akedemısyenım tahminlerim genelde doğrudur emin olmadan konuşmam
Selametle
Muvaffak olursun inşallah