Oksit Kokusu

Maceracı1903

Yeni Üye
Merhabalar, Köyde ki evimizin altına temel güçlendirme kazısı yaparken böyle bir manzara ile karşılaştık bir kaç kişi gelip baktı ve orada bir kaç malzemenin olduğu kendilerinin kazı yapması gerektiğini söyledi 1 aydır devam eden bir işçilik var. Gerçekten böyle bir şey varmıdır. merak ettim yorumlarınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

murattırosso

Hakimiyet ALLAH 'cc'dır.
Süper Moderatör
Doğal bir yarıkda olabilir.

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Merhabalar, Köyde ki evimizin altına temel güçlendirme kazısı yaparken böyle bir manzara ile karşılaştık bir kaç kişi gelip baktı ve orada bir kaç malzemenin olduğu kendilerinin kazı yapması gerektiğini söyledi 1 aydır devam eden bir işçilik var. Gerçekten böyle bir şey varmıdır. merak ettim yorumlarınız için teşekkür ederim
Maceracı kardeşim hoş geldin.
@murattırosso ustamın da söylediği gibi, doğal bir yarık da olabilir.
Bu gelip bakan arkadaşların tespit yöntemi neydi? Neye istinaden malzeme var dendi? Açar mısın biraz?

Maceracı1903

Yeni Üye
@eser34 hoş bulduk hocam.
Hocam ben kendim yapıyordum çalışmayı. 3 basamaklı merdiven ve bir adet duvardan yapılmış şekilde pencere gördüm gelen arkadaşlar. Çubuk ve saat ile ölçüm yapıp çalışma yapmaya başladılar.

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
@eser34 hoş bulduk hocam.
Hocam ben kendim yapıyordum çalışmayı. 3 basamaklı merdiven ve bir adet duvardan yapılmış şekilde pencere gördüm gelen arkadaşlar. Çubuk ve saat ile ölçüm yapıp çalışma yapmaya başladılar.
Bu bahs ettiğin yapının resimlerini de ekleseydinya ustam. Saat ile bakmak ne demek açıkçası anlamadım. Bilen arkadaşlar, ustalar var ise aydınlatsınlar lütfen.