Çok çok haklısınız . Burada okuduğum tüm yorumlara canı gönülden katılıyorum .bu iş zor işmiş . Emin olmak aklından çıkarmak . Tespit etmek . En olmadı müze müdürlüğü yapacak birşey yok . Hayatımda kazma almadım elime . İnşaat burası yazın gitmek için bir köy evi yapalım dedik . İş makinası arazi düzlemek için çıkardı taşları . Arttık hayırlısı diyecegim . Ne diyelim . Bizim boyumuzu aşan işler . SaygılarYaşanmışlık emareleri olduğu gözüküyor. Manzarası da güzel sanırım.
Yüzeydeki orta büyüklükteki taşlar birbirine kenetli gibi olduğunu görseniz bile doğal ihtimalini unutmayın. Doğa da özel bir sanatçıdır.
Koku , zemindeki odadan sızma ihtimali var ise , bir süre sonra etkisini yitirecektir. Aynı yoğun oranda devam ediyorsa, toprağın bileşenlerinden oluşan farklı bir durum oluşmuş olabilir. Aşağıda bir hayvan bile ölmüş olup, çatlaktan koku yayabilir. Kepçe,taş, çıkartma ifadeleri kullandığınız için her türlü senaryoyu es geçmeyin.
Çubuk ustası tüm dertlerinize derman olur.
Kolay gelsin.
Argo kelimelerden kaçınalım, editledim.Sağa sola haber vermeee kendi işini kendin yap..
...... (G. V) müze müdürünü çağırırsan sana ekmemkmi verir asla..
Aksine müze orayı korumaya alırsa az zaman sonra yabancılar tarihi yerleri özelleştirme adı altında konacak oradan yürüyemezsin bile... Kazma küreği almadıysan bu yapammassın anlamına gelmez kendi güvenliğini al biraz sitedeki bilgileri oku hakkında hayırlısı başlıyacağın çalışma illa bügün olacak değil 1 sene sonrada olabilir...
Hadi göster kendini hakan kim tutar seni aslansın sen aslllan
İşaret derken herhangi bir makinayla bakmadık sadece taş yığını ve kalkan taşlardan sonra koku koku sabit amaIşaret yapildiği gunden beri yerinde sabitse önemlidir aksine değer kiymet önem verilmez zaman kaybidir sonuç
Eklenti açılmıyor ustam .Ekli dosyayı görüntüle 257412https://eksiup.com/p/gt135505gy63?delete=ubCC3x103BzfeKO5x50q1t89zEMYaih4135506
KEŞKE SABİT OLSAYDIttps://eksiup.com/p/9n135540jdac
Özelden Mesajlar ulaşmıyor sanıyorum ustaEkli dosyayı görüntüle 257412https://eksiup.com/p/gt135505gy63?delete=ubCC3x103BzfeKO5x50q1t89zEMYaih4135506
KEŞKE SABİT OLSAYDIttps://eksiup.com/p/9n135540jdac
bakayım dolu olabilirÖzelden Mesajlar ulaşmıyor sanıyorum usta