Tastan
Editör
Kafkaslı ustam kafkasyadan geleli çook olmuş ama unuturmuyuz yoldaşlarımızı sadece gec kaldık biraz?Beni etiketlenmiş cevap yok bu paylaşıma
Kafkaslı ustam kafkasyadan geleli çook olmuş ama unuturmuyuz yoldaşlarımızı sadece gec kaldık biraz?Beni etiketlenmiş cevap yok bu paylaşıma
Günlüyle gelene yürekle varılır eyvallahKafkaslı ustadım senin burda olmanda yeter güzellik yorum gerektirmez.
:174:Günlüyle gelene yürekle varılır eyvallah
Bana göre araştırmaya değer omegaya benzemesi doğal bence mübarek
Bu zirve tepe mevzusu o bölgeye en hakim olan tepesine çıktığında etrafında hiç olmayacak ustam ya da 3 lü tepe varsa ^^^ buna benzer genelde ortada oluyor ya da Güney tarafından baktığında 3 lünün en yüksekteki hangisiyse onda. Diger yönlerden tek olarak gözükecek. Birde araziyi iyi incele Doğudan Batı’ya güneş ışığını günün her saatinde net alabilen kayalık yerlerde ya da burunlarda, genelde vadiye bakan kısımlarda kayalık alan varsa koltuk taşı da olur. ekstra olarak büyük çay varsa genişliği 3-5 metre onun dirsek yapan yerleri ya da Çatal yapan yerleri. . Birde düz alanlarda tarlalarda tek tek yap illa ki o tarlalar boş değildir. Bunları bizzat kendi araştırma yaptıgım bölgelerden edindiğim şeylere göre söylüyorum ustam.@Storm ustam teşekkürler yorumunuz için bu söylediginiz emareler fazlasıyla var detaylı arastırıcam inş yorulmayada razıyız artık yeterki nasibimiz olsun
Üstad kapımızda gönlümüzde tüm kardeşlige açık bakma öyle ?:174:
.........