Oskarlık bir hocalı cinli hikaye :)

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
7 May 2014
Mesajlar
1,181
Tepkime puanı
1,622
Puanları
20
Arkadaşlar biz beş kişi birde 6 bin tl ye anlaştığımız hoca ile bir yerde çalışıyorduk.Hocanın dediğine göre istihare namazı kılmış,14 metre inmemiz gerektiğini görmüş.
Başladık kazmaya.Bir hafta sonra 11 m kadar indik,hocada başımızda durmadan birseyler okuyup etrafa üflüyor ve kuru üzüm badem yiyor.
Biz bu arada 13 m yi geçtik.Gece saat 3 gibi kazmaya devam ederken hoca birden hızla merdivenden yukarı çıkıp bağırmaya başladı,aha dedi cinler malı kaçırıyor ben peşlerinden gidiyorum.
Giderken merdivenide yukarı çekti,ve aşada bir cin kaldı içinizde dolanıyor öldürün onu dedi.
Nefes nefese gitti,bizi bir telaş aldı,aramızda bir cin var ama biz onu göremiyoruz.
Başladık sağa sola kürek savurmaya,derken ben kafamdan sağlam bir kürek yedim kanlar içinde kaldım.Diğerleri hala kürekle vuruyor.
Baktık saat olmuş sabah 5,gün ağardı. Sanırım bizde cini öldürdük ama ben dahil iki kişinin daha kafası yarılmıştı.Yukarı çıkacaz merdıven yok,içerde mahsur kaldık.telefonla amcaoğlunu aradık,geldi bizi çıkarttı. Hocayı sorduk,gelirken işkembecide görmüş.
Gittik dediği yerde yakaladık hocayı,bizi kandırdın merdivenide çektin burda keyif yapıyorsun paramızı geri öde dedik.Sessiz olun dedi,işkembe ve sarımsak kokusundan cinler buraya gelemıyor dıye burda oturuyorum,merdıvenıde diğer cin yukarı çıkmasın diye çektim dedi.Siz cini öldürdünüz mü dedi.
Göremedik ama sanırım öldürdük dedik.
Kafamdaki kanlı beze baktı aha bu kan dedi cinin kanı ölmüş,kaldı 6 tane,ikisinide dedi kovalarken ben nefesımle üfleyerek öldürdüm,kaldı 4 tane dedi.
Napcaz şimdi dedik.
Orası çok iyi korunuyor,en sağlam cinler kaldı,benı aşıyor bildiğim iyi bir ermiş var,ama paraya bakar,5 bin ayarlayın orayı çözdüreyim dedi.
Amcaoğlunun traktörü tefeciye rehın bıraktık. 5 bin daha aldık hocaya verdik. 2 hafta oldu ortada hoca yok traktörde gitti.Bende kafama yediğim kürekten travma geçirmişim,tedavi görüyorum.
Kazdığımız yerede köylülerin davarı çobanın eşşeği düşmüş telef olmuş.Bizden 7 koyun parası birde eşşek istiyorlar,mahkemelik olduk.

ALINTIDIR.
 

Safakk

Bilgili Üye
Katılım
21 Haz 2016
Mesajlar
304
Tepkime puanı
127
Puanları
7
Malesef piyasada çok varlar bu cinciler baya bi tanıştığım oldu piyasada ama iç biri beni nedense sevmedi 1 görüşen bi dağa görüşmedi benimle nedendir acaba?
 

bartini

la havle vela kuvvete illa billahil aliyl azim
Moderatör
Katılım
19 Kas 2018
Mesajlar
371
Tepkime puanı
279
Puanları
9
Yaş
38
hayatımda okuduğum en efsane hoca oyunu gülmekten nsıl bitirebildim anlayamdım...:)
 
Üst