Hangi medeniyetler geçmiş buradan bi araştırma yaptınızmı. Arkeolojik bi kazı yapılmış yer varmı alanda. Rastgele
bulduğunuz para buysa yunan bölgesi olmalı 81 birinci sıradaki para acsearch.info - Auction researchBölgede bu şekilde bir sikke bulduk. Linkteki sikke ile aynı olduğunu tespit ettik. Sel alma ihtimali yok ama rüzgarı bol bir bölge.Pontos - Amisos - Museum Gallery
A decent example of this interesting design: Aegis, with Gorgon's head in the center; Rx: Nike advancing right, carrying palm branch. Name of city "Amisos" in Greek divided across both sides of Nike. AE 21.<br /> Established in the 6th century B.C., it controlled an important trade route to the...www.moneta-coins.com
Oyma duvar üzerinde. Yerde değil. Yaklaşık bir 50 cm kadar var. Daha ıçerisi toprak. Havalandırma olma ihtimali varmidir?Alanda kuyu olduğunu söyler oyma. Defin ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kaya yapısı dalga dalga zımpara atılmış gibi muhtemel sel alan bir bölge sel değilse muhtemel fırtına tepesi gibidir rüzgar eksik olmaz.
Evet tam olarak vermiş olduğum linkteki para. Deforme olmuş bölgenin üstündeki tarlada bulundu.bulduğunuz para buysa yunan bölgesi olmalı acsearch.info - Auction research
ozaman orayı iyi arayın daha değerlileri çıkabilir kolay geleEvet tam olarak vermiş olduğum linkteki para. Deforme olmuş bölgenin üstündeki tarlada bulundu.
Çubukla boşluk veriyor ama bir kaç noktada. Toprak minarelli. Cihaz olmadığı için güvenemiyorum. Bu işaret yerde değil 1 metrelik yatay bir anakaya üzerinde. Oymadan ziyade göz olarak goruyorum artik. Göz olarak değerlendirsek baktığı yerde zirvede olduğu için onlarca dağ tepesi var. Zirvede tarlalar var ve boşluk alıyorum 3x4 m ve 1x1 şeklinde giriş. Giriş olarak çubuğun gösterdiği yer güneyi tarafına bakıyor. Çubuğun birini düz diğerini yere çevirerek bu çizim cıktı. Doğrumu yaptım bilmiyorum. Ama ben kafayı buraya taktım.Olabilir. Çubuk cihaz vs arama yaptınız mı yok mu boşluk sinyal herhangi birşey.